2777
2789
عنوان

برادرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 25 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خودارضایی نیلز طبیعی بدن زن و مردیه که جفت جنسی ندارن یا پیدا نکردن.همینکه تو این سن و سال بحای اینکه بره با دوست دخترش رابطه داشته باشه تازه خودارضایی میکنه یعنی بچه پاک و سالمیه.انشالله که یه زن خوب نصیبش بشه باهم خوشبخت بشن.

اخه مذهبی هستیم و این موضوع واقعا برا من آزار دهندس

با داداشت صحبت کن بگو داداش سنت بالا رفته میخوای برات آستیت بالا بزنیم؟ اگه گفت اره با مامانت صحبت کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

داداشم دوست دختر و اینا داره من اینو غیر مستقیم به مامانم فهموندم مامانمم بهش میگه من برم خواستگاری باید یه تضمینی بدم که پسرم اله و بله 

تا دست از این کارات بر نداری من نمیتونم برات کاری کنم

اخه مذهبی هستیم و این موضوع واقعا برا من آزار دهندس

زودتر زنش بدین جایگزین بهتری نمیشه برای ترک اون کار پیدا کرد پسر من ۲۳ سالشه واقعا متوجه میشم نیاز داره شرایط شغلیش درست نیست اما میخوام خودم پشتش وایسم و از نظر مالی کمکش کنم تا ازدواح کنه راه بد نره

بخدا پسر خوبیه داداشم دلش خیلی پاکه اما خیلی درونگراست نمیشه فهمید الان واقعا تو دلش چیه 

الان میگه زن میخام 

دو هفته بعد میگه نمیخام میخام پولامو جمع کنم ماشین بخرم و اینا  

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز