2777
2789
عنوان

خیلی بد هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 34 پست
من تاپیک قبلیاتو نخوندم اما خودم تنبلی وکیست دارم رفتم دکتربهم قرص جلوگیری داد وتوگوگلم سرچ کردم فهم ...

من اتیسترون میخوردم خیلی خوب بود ولی پیدا نمیشه حالا میخام یه قرص دیگه جایگزینش کنم

به خدا اعتماد کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در رابطه با تنبلی سوال دارین بپرسین تا جواب بدم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
در مورد قرص جلوگیری برای تنبلی تخمدان پرسیده بودم تو تاپیک های قبلیم هست

من تازه الان اومدم بعد از چند ساعت

ندیدم

شاید بعضی آدم خوبای دیگه هم مثل من باشن

اینجا اکثرا برای فان میان، ندیدی چه تاپیک هایی پربازدید میشن بعد هم‌طلبکار میشن اگر حس فضولی و بیکاری شون کامل ارضا نشه؟!

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

برای تنبلی تخمدان مترونیدازول عالیه تنهاکمکم ک یاددارم

عزیزم مترونیدازول برای عفونته ن تنبلی تخمدان

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
برای تنبلی تخمدان باید برین دکتر ن اینکه تو نی نی سایت براتون دارو تجویز کنن!!! کمتر کسی پیدا میشه ...

دکتر به من دارو داده ولی پیدا نمیشه 

بعد قرصای هورمونی یه جورین که کسایی که استفاده کردن می تونن بگن عوارض مثل حالت تهوع داشتن یادنه

به خدا اعتماد کن
این قرص برای عفونته ن تنبلی اینجور ک من میدونم وقبلا دکتربرای عفونت بهم داده بود

من تنبلی تخمدان داشتم بهم داد 

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
وا کی گفته

دکتر بهم داد متخصص زنان🙁💔

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
برای تنبلی تخمدان قرص پونیکا بگیر یکی صبح یکی شب بخور وهر روز یک لیوان جوشانده ی رازیانه زود جواب می ...

خیلی ممنون 

قبلا اتیسترون میخوردم خوب بود ولی پیدا نمیشه

به خدا اعتماد کن
خیلی ممنون  قبلا اتیسترون میخوردم خوب بود ولی پیدا نمیشه

هلال احمر برو هر داروی بخای دارع میدن 

دکتر به من دارو داده ولی پیدا نمیشه  بعد قرصای هورمونی یه جورین که کسایی که استفاده کردن می تو ...

خب برید بگین یه داروی دیگه تجویز کنه 

دز دارو و نحوه مصرف برای هرکسی متفاوته،خود من تنبلی داشتم دز اشتباه خوردم ۲۱ روز خونریزی داشتم

چی بگم والا