گلم شرمنده اینم میشه بگید اون دختر حسود میتونه دختر خالم باشه ؟ چون با اون مشخصات یکی از دوستامم هست ...
نمیدونم گلم علم غیب ندارم حس کردم دختری که زیاد اطرافت میپلکه باهات زیغد رفت امد داره اون حس ششم به همین سادگی نیس برو تایپیکمو ببین متوجه میشی
وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠
بی زحمت منم بگو برات آیة الکرسی میخونم اونی که میخوام قبول میشم؟ سال اول یا طول میکشه؟
سال اول وانچی که دلت میخواهد انشالله که خیره
وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠