2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام گلم خونوادت پدر مادر عمر طولانی دارن نقصت میری امام رضا باتضرع گریه اونجایی که دلت واقعا شکسته ...

لطفا برا من هم  جواب بده☹ آیا ازدواج میکنم و مشخصات همسرم اگه ازدواج صورت بگیره چی هس

سلام گلم خونوادت پدر مادر عمر طولانی دارن نقصت میری امام رضا باتضرع گریه اونجایی که دلت واقعا شکسته ...

عزیزم خواهش میکنم جواب منو بده

من کی باردار میشم 

جنسیت چیه 

کلا چند تا بچه میارم؟؟

عزیزم من الان باردارم؟ اگر بله جنسیتش چیه؟

میگن هیج عشقی تو دنیا مثل عشق اولی نیست میگذره یه عمری اما از خیالت رفتنی نیست 

عزیزم خواهش مبکنم برات صلوات فرستادم 

میشه بگید من چی قبول میشم ؟؟؟ سال اول؟؟

نیتم کی براورده میشه؟؟؟

حستون راجب شخص مدنظرم چیه؟

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙

کاربر بلوبریییییی🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

چرا جواب منو نمیدی😂😅

نظرت راجب خواستگارم چیه قبله عید نوروز میاد؟

همونه که حس ششما گفتن منو چند روز پیش ۲۰ آبان لب دریا دیده اما من اونو ندیدم؟😅🤣ماشینش مشکی بوده 

نمازخونه و بامزس چهرش و غریبس و از طریقه واسطه میاد اما من یک هفته طولش میدم بعد رد میکنم

خیلی ازتون ممنونم گه جواب دادید:)❤فقط اینکه کسی که بالاخره باهاش ازدواج میکنم اخلاق و ظاهرش چجوریه؟عاشقم نمیشه؟ یا دوست داشتنش درچه حد میشه؟

یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم (حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن  )~،،~من شاهم نه ملکه کسی  ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر