2777
2789
نزدیکای امتحانات شاگرد ممتاز میشی شایدم بعد امتحانات خواستگارت شغلش کارمنده شایدم مهندس درست نمیدونم ...

قبله عید نوروز میاد؟

همونه که حس ششما گفتن منو چند روز پیش ۲۰ آبان لب دریا دیده اما من اونو ندیدم؟🤣🤣🤣ماشینش مشکی بوده 

نمازخونه و بامزس چهرش و غریبس و از طریقه واسطه میاد اما من یک هفته طولش میدم بعد رد میکنم

نه ولی باز یکم فکرتو درگیر میکنه

منمممم بگووو😍

امسال میرم دانشگاه؟کنکورو دی ماهو اوکی میدم؟

به هدفایی ک برنامه ریزی کردم میرسم ؟؟

و اون شخصیت و کسی ک میخوام و توی ذهنمه میشم در اینده؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عع از من بگو خوو  هر چی حس میکنی از شخص تو ذهنم از لحاظ ظاهری و شخصیتی  اینکه دلیل رفتار ...

شخصی که تو ذهنته خیلی تورو میخواد ولی بلد نیست بیانش کنه و بهت بفهمونه داره فقط باعث میشه تو و خودش اذیت بشین مشکل زیاد هست تو زندگیش یکم درکش کن

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!
نزدیکای امتحانات شاگرد ممتاز میشی شایدم بعد امتحانات خواستگارت شغلش کارمنده شایدم مهندس درست نمیدونم ...

گلم لطفا مال منم بگو خواهش میکنم 🙏🥲 

حس پ به من چیه دوسم داره ؟ طالعمون یکی هست ؟ 

شخصی که تو ذهنته خیلی تورو میخواد ولی بلد نیست بیانش کنه و بهت بفهمونه داره فقط باعث میشه تو و خودش ...

منو بگو خوووو😜

میشه ظاهرمو بگین .و اینکه منو خواستگاریم به کجا میرسیم به ازدواج ختم میشه؟ و چه حسی به من داره

شخصی که تو ذهنته خیلی تورو میخواد ولی بلد نیست بیانش کنه و بهت بفهمونه داره فقط باعث میشه تو و خودش ...

جواب منم بدددددده

این‌ماه بنظرت باردار میشم؟ جنسیتش چیه

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

کارمنده یا شایدم یه مغازه داشته باشه اینکه مغازش چیه درست نمیتونم بهت بگم

میشه ظاهرمو بگین .و اینکه منو خواستگاریم به کجا میرسیم به ازدواج ختم میشه؟ و چه حسی به من داره

بگووو مال منووو

من با وجود اون رقیبا هیچ وقت شاگرد نمیشم بعد امتحانات بدردم نمیخوره من میخام جزو اونایی بشم که ۱۲بهمن اعلام میکنن همونا که تو امتحانای نوبت  اول شاگرد شدن 

تو رو خدا بگو بهمن اسم منم هست واسه شاگردا؟ اگ آره چندمیم😭😑

ما از هم خیلی دور شدیم🖤 

پس دلیل رفتارهاش چیه؟ کسی بینمونه؟ چه مشکلی مگه 

میشه ویژگی ظاهریش بگین