2777
2789
امشب نه پیامت نمیده ولی تا اخر هفته بهت پیام میده خیلی بهت فکر میکنه مخصوصا شب ها همش تو خیالش با تو ...

برا من بگووو 

کی شاگرد ممتاز میشم 

تو کدوم ماه؟

یکم راجب خصوصیاته خواستگارم بگو که حس ششما کفتن تا قبل عید میااد 

غریبس؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فهمیده ازش خوشت میاد اونم داره کم محلی میکنه ببینه واقعا پیگیرشی یا نه ولی سعی کن خودتو مغرور بگیری ...

میشه ظاهرمو بگین .و اینکه منو خواستگاریم به کجا میرسیم به ازدواج ختم میشه؟ و چه حسی به من داره

فهمیده ازش خوشت میاد اونم داره کم محلی میکنه ببینه واقعا پیگیرشی یا نه ولی سعی کن خودتو مغرور بگیری ...

برا من بگووو 

کی شاگرد ممتاز میشم 

تو کدوم ماه؟

یکم راجب خصوصیاته خواستگارم بگو که حس ششما کفتن تا قبل عید میااد 

غریبس؟

عزیزممم لطفا مال منم بگو 🥲🙏🙏 حس آقای پ بهم چیه چه نظری راجب بهم داره دوسم داره ؟ طالعمون باهم یکی هست ؟ 

کارنامه مهرمو گرفتم شیمی ۲۰ زیست ۲۰ ریاضی ۲۰ فیزیک ۱۶ معدلم ۱۶ چون عمومی هارو خراب کردم نخونده  ...

😐ببین بذار یچی بگمت 

برا امتحانات وقتی خوندی شب امتحان بیا از کسی بپرس 

چون قبل خوندن میای میپرسی اگ نمره خوبی بهت بگه تلاشت کمتر میشه در نتیجه اون جواب قطعی رو نمیگیری

از من از لحاظ ظاهری و شخصیتی شخص تو ذهنم میگین اینکه دلیل رفتارهاش؟ و حسش الانش به من

امشب نه پیامت نمیده ولی تا اخر هفته بهت پیام میده خیلی بهت فکر میکنه مخصوصا شب ها همش تو خیالش با تو ...

شما حس ششمی قوی هستین؟اگه اره میشه بعد از استارتر جواب چند تا از سوالای من رو هم بدین؟

یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم (حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن  )~،،~من شاهم نه ملکه کسی  ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر 
اره تا قبل از عید بچه دار میشی توی ماه دی و بهمن

واقعا😍گلم همیشه حسات راسته یا واسه دلخوشی میکی؟ 🥺

میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺