2777
2789
عنوان

پره اکلامپسی

| مشاهده متن کامل بحث + 3073 بازدید | 49 پست
چقد دیر دو هفته من رفتم بیمارستان شریعتی بستری شدم هر روز سونو میدادم نهایت با مسمومیت و فشار بالا ...

انقد زورم میاد همچی تا الان خوب بوده ولی الان یهو همچی خطری شده😔دعاکن سلامت بدنیا بیارمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از ماه ۴ و ۵ ورم داشتم اما همه چیم نرمال بود. تا اینکه حدود هفته ۳۵ فشارم یکم بالاتر رفت، هر چند بازم دکتر معتقد بود خوبه.خلاصه آزمایش دفع پروتئین یک ساعته داد، دفع داشتم، آزمایش ادرار ۲۴ ساعتی داد، گفت جوابش اومد بیار مطب. خلاصه صبحی که قرار بود ببرم مطب یهو خونریزی شدید کردم و دهانه رحم داشت باز می‌شد. ۳۵ هفته و ۶ روز زایمان کردم.خدا رو شکر بچه مشکلی نداشت اما وزنش خیلی کم بود ۲ کیلو بود

اما اگر به موقع متوجه بشن میتونن کنترل کنن

آمپول ریه بزنن.

انقد زورم میاد همچی تا الان خوب بوده ولی الان یهو همچی خطری شده😔دعاکن سلامت بدنیا بیارمش

منم همینطوری شدم ی ماه بستری شدم بیمارستان نگران نباش میگذره ان شاالله نینیت سالم بیاد بغلت

فقط عزیزم بازم میگم برو بیمارستان چک بشی من بیمارستان بودم ی خانومی اومد ۳۶ هفته بچشو در اثر فشار بالا از دست داد اینا رو نمیگم بترسی یا استرس بگیری حواستو خیلی جمع کن حرکاتشو حتما بشمار من هر روز سونو بیوفیزیکال میرفتم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

ببین من خواهرمم سالها پیش یهو فشارش رقت بالا،اصلا وقت نبود که کنترلش کنن، تو ۳۲ هفته زایمان کرد،بچه ۱۷۰۰،حتی تو دستگاه نرفت

سر بارداری بعدی دفع پروتئین نداشت اما فشارش بالا می‌رفت که با قرص و یکبار بستری کنترل کردن تا ۳۷ هفته

منم همینطوری شدم ی ماه بستری شدم بیمارستان نگران نباش میگذره ان شاالله نینیت سالم بیاد بغلت فقط عزی ...

دکترم گفت هفته ای دوبار برو نوار قلبو هروزم فشارت چک بشه