2777
2789
عنوان

قرص گلوکوفاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 24251 بازدید | 24 پست
گفتم در مورد این خانوم من چیزی نگفتم در مورد خودم گفتم و از دکترم هم پرسیدم خواهرم هم پرستاره اونم گ ...

بله درست میگید خودم هم‌کم کاری تیرویید دارم‌وقند لب مرزی بخاطر کنترلش متفورمین میخورم تو دو ماه ۴ کیلو کم کردم با خوردن متفورمین اما در مورد داشتن شیشه ممنون که گفتید رفتم دکتر حتما سوال میکنم ولی بازم‌میگم حدس میزنم قرصهای لاغری بدون نسخه وداشتن مقادیری شیشه رو عنوان کردن اتفاقا بحث در مورد قرص گلوریا واینکه ثابت شد مقداری شیشه داخلش بوده همین اواخر داغ بود   

بله درست میگید خودم هم‌کم کاری تیرویید دارم‌وقند لب مرزی بخاطر کنترلش متفورمین میخورم تو دو ماه ۴ کی ...

من در عرض یه ماه و خورده ای تقریبا ۳کیلو کم کردم هم از دکتر داروخونه هم خواهرم پرسیدم گفتن همینه البته گفتم که مقادیر خیلییی کم که سوخت و ساز بدن رو بالا ببره بدون تجویز پزشک هم دارو نمیدن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من در عرض یه ماه و خورده ای تقریبا ۳کیلو کم کردم هم از دکتر داروخونه هم خواهرم پرسیدم گفتن همینه الب ...

من زمانی که نباید وزن کم‌میکردم باعث کاهش وزنم شد ای حرص خوردم برای من دکتر تجویز کردن چون قندم رفته بود بالای صد  فکر کنم ۱۱۷ شده بود 

من زمانی که نباید وزن کم‌میکردم باعث کاهش وزنم شد ای حرص خوردم برای من دکتر تجویز کردن چون قندم رفته ...

سلام عزیزم شما هنوز گلیکوفاژ مصرف میکنید ؟ چه عوارضی براتون داشت ؟ اگر قطع کردید ناگهانی قطع کردید ؟ بعدش مشکلی نبود ؟ دکتر برای تنبلی تخمدان تجویز کرده نگران عوارضش هستم و اینکه بعد چطوری قطع میشه

سلام عزیزم شما هنوز گلیکوفاژ مصرف میکنید ؟ چه عوارضی براتون داشت ؟ اگر قطع کردید ناگهانی قطع کردید ؟ ...

سلام به روی ماهتون 

من زیر نظر دکتر مصرف میکردم وقتی قندم اوکی شد گفتن دیگه مصرف نکنم راستش خیلی گدشته از اون زمان تقریبا ۶ سال ولی تا اون جایی که یادم میاد نه موقع خوردنش نه موقع قطعش عوارض انچنانی نداشتم 

شاید یکم اشتهام کمتر شده بود 

ممنونم لطف کردید پاسخ دادید . انشاالله همیشه سلامت باشید.

ممنون لطف دارید شما 

من باید جراحی انجام میدادم قندم بالا بود یکم 

دوماه بهم‌متفورمین دادن قندم اومد زیر ۱۰۰ ولی وزن هم کم کردم ۴ کیلو 

بعد قطع قرص هم جراحی کردم و خیلی طول نکشید 

امیدوارم شما و عزیزانتون هم همیشه خوش و سلامت باشید