2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من تو سن ۲۰ و ۲۱ سالگی اونقد جوش میزدم افتضاح . صابونای خاص زدم پماد جوش زدم دکتر رفتم حتی دکتر  از رحمم‌ سونو گرفت دارو داد تاثیر نداشت که نداشت دیگه خیلی درگیرش بودم پوستم خراب شده بود تا اینکه یه نفر پیشنهاد داد گفت برو حجامت . شاید باور نکنین دوبار با فاصله یکماه حجامت کردم دیگه از اون موقع همه جوشام رفتن فقط افسوس خوردم کاش زودتر میرفتم چون جای جوش تو یه طرف صورتم مونده بود تازه اون خانومی که حجامتم کرد گفت یکبار دیگه بیا خونت خیلی غلیظه ولی نرفتم چون دیگه جوش نزدم 

خدایا شکرت
با چی از بین رفت

خخخخ گیج شدی هااا الان وضعیتم اینجوری شده من صورتم اصلا جوش نمیزد 

خیییلی صورتم صاف و خوشگل بود 😞

ی بار اصلاح کردم ب این روز افتادم الان دوساله اینجوریه روز ب روز داره بدتر میشه

بهم گفتن ازمایش هورمونی بده چهار ماهه درگیر ازمایشم این ماهم ازمایشم افتاد روز جمعه اصلا جور نمیاد نمیدونم مامانم میگه حتما خیره و صلاحه 😔

نگران نباش     ی داروساز هم بری مناسب جنس پوستتون بهتون روتین میدن

گور بابای روتین هزارتا زهر مار زدم اما هییچی اصلااا درست نشده بلکه بد تر هم شده 

دکر هم رفتم 

محصولات نفیس هم خریدم ک کلا صورتم نااابوود شد با اون محصولات چرتشون  بعد اون محصولات لعنتیشون صورتم جوشای ریز و عجیبی زد حتا دیگه جاهای جوشم ک خیلی زود زود میرفت از بین نرفت و روز ب روز بد تر میشه گور بابای ادمای خاک بر سرو گشنه گدا ک حاضرن ب خاطر دوتومن پول همه رو نابود کنن 

نههه این روغن اعتبار نیس  فقط روغن دخت چای یا هم ارگان البته روغن اصلیییشون بکیر از دارو خانه ...

من بادام تلخ میخرم بعد مشکنم مغزشو درمیارم میبرم میدم با دستگاه روغن گیری روغنشو برام میگیرن الان ۶ساله تا جوش بزنم از این روغن میزنم جوشام فرداش خشک خشک شده.و درضمن من صورتپ فقط باژیلت میزنم بند وکس نه فقط ژیلت بعداز این روغن میزنم امکان نداره جوش بزنم

منوهمسرم دوفرزندانم
من بادام تلخ میخرم بعد مشکنم مغزشو درمیارم میبرم میدم با دستگاه روغن گیری روغنشو برام میگیرن الان ۶س ...

البته صورت تا صورت داریم هر کسی جنس صورتش متفاوته مثلا من خوب صورتم خیییلی خوشگل بود بخدا کلی ناراحت میشم وقتی یادم میاد حسرت میخورم صاااف اونقد صااف ک همه بهم میگفتن تو چیکار میکنی ک اینهمه صورتت خوشگل و صافه حتی ی جوش نمیزنه  اما متاسفانع يكى از دوستان ب زوركى برام با بند اصلاح كرد بلد هم نبود هى صورتمو ميگرفت 

😔 بعد از اون س روز طول نكشيد ك صورتم پر از حوش شد ديگه اصلا درست نشد حتا بد ترهم شد داداشمو خواهرم ك پيشم نبودن ي شهر ديگه زنگى ميكردن وقتي اومدن شهرمون كلا جا خوردن تعجب ك چيكار كردي با اين صوتت ك اينجورى شده😔😭 الانم خيلي بد شده اوضاع صورتم برام دعا كنيد صورتم خوب بشه ارزو ميكنم هر چى ب دلتون هست هرر ارزويي داريد از ته قلب دعا ميكنم ب بهترين و زود ترين شكل ممكن از طرف خداوند  مستجاب بشع 😔🤲🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من بادام تلخ میخرم بعد مشکنم مغزشو درمیارم میبرم میدم با دستگاه روغن گیری روغنشو برام میگیرن الان ۶س ...

اينو هم بهتون بگم خوب ميكنى با ژليت اصلاح ميكنى خييلي بهتره اصلاا و خواهشن  بند ندازين ناابود ميشه اكثر ادما صورتشون حساسه و زود با بند واكنش نشون ميده🥲

البته صورت تا صورت داریم هر کسی جنس صورتش متفاوته مثلا من خوب صورتم خیییلی خوشگل بود بخدا کلی ناراحت ...

عزیزم انشاالا خوب میشه صورتت..منم با بند جوش میزنم وحشتناک واسه همین فقط یه بار بند انداختم دوبارم وکس.ولی ژیلت عالیه.

منوهمسرم دوفرزندانم

سلام من چندین سال رفتم دنبال درمان پوستم از کرمای دست ساز و لیزر و دکتر بگیرررررر تا ماسک و ....چند سال خرج پوستم کردم انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت.لیزر میرفتم لک صورتم میرفت ولی نمی‌رفتم لک برمیگشت خب مگه چقدر آدم درآمد داره تا عمر داره ماهی یه جلسه ۱۵۰۰ هزاری بره لیزر.یه جور کرمهای پاکستانی معجزه شب زدم پوستم اولش خوب شد بعدش داغون و نابود شد بعداز قطعش جوش‌های بزرگی زدم که جاش چال شده بدبختی درمان ندارن توروخدا معجزه نزنید همش اشقاله.یه روز خیلی اتفاقی شماره یه خانم رو تو  همدان پیدا کردم که کرمهاش مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا درست میشد خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خدا خیرش بده به من خیلی لطف کرد منو میخام لطفش جبران کنم و یه خدمتی هم به شما عزیزان بکنم شمارشو میذارم براتون خیلی خانم خوب و منصفی بود دلش می‌سوخت ضمانت بازگشت محصول شو تا ده شب میداد.الان لک صورتم کاملا رفته کک‌و مکم رفته .وای صورتم پنج درجه سفید شده انقدر عاااااالی شدم چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم.کلاچهرمو عوض کرده شاید سیاه بودم انقد تغییر کردم خدا شاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خدا خیرش بده به حق علی چون دنبال سود نبود الان دوساله لک صورتم برنگشته ولی یکی دو درجه نسبت به اون موقع که کرمو هر شب میزدم تیره شده ها ولی برنگشته به حالت قبلش.منم چون خیلی عذاب روحی کشیدم بخاطر پوستم حرف شنیدم...دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه توروخدا به هرکسی برای کرم اعتماد نکنید مخصوصا الان که کرم دست‌ساز زیاده.این خانم من کارشه دیدم معتبره اینم شمارش09026744639
از همدان ارسال میکرد البته فقط برای خودش اصله  اونموقع پیج هم داره تو اینستا والا من سر در نمیارم و پیجش ندارم برید از خودش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید
شماهم کرم زدید نتیجه دیدید دعام کنید.دعاها در حق دیگران برآورده میشه