2777
2789
خسته شدم تروخدا یه فکری به حالم بکنید

والا خودت باید فکرتو تغییر بدی،فکراین این سالها خودتو بالاکشیدی الان آدم موفقی هستی دائم درحال جذب آدمای موفق هستی ،شرایط ازدواجت فراهمه پیشنهادهای عالی بهت میشه اشخاص باب دلت هستن فقط خود میتونی تغییر بدی همچیو

با این همه وصله روی بالم هنوزم بلند پروازم🙃🙂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش برخورد دارم نگاهم می کنه پشت تلفنم اخلاقش خوبه ولی نمی دونم فکر نکنم آبی ازش گرم بشه

منم همین ترسو دارم. کسی نیادسمتم وسنتی شوهرکنم

دوباره تنها میشوی تنها میخوابی تنها غذا میخوری و تنها میمیری... زندگی چیزی نیست جز روایت دویدن های مداوم شادی های کوتاه و غم های عمیق و ...
منم همین ترسو دارم. کسی نیادسمتم وسنتی شوهرکنم

من سنتی رو گذاشتم کنار رد می کنم اینو نمی دونم چطوری جذبش کنم گاهی میگم بیخیال بشم خودش بخواد میاد ولی نمی تونم همش تو فکرمه آدمی نیستم بتونم خودمو بچپونم به کسی ما هردو پزشکیم هستن پرستارایی که با پزشکان یا ازدواج کردن ولی من نمی تونم اصلا اینکاره نیستم

من سنتی رو گذاشتم کنار رد می کنم اینو نمی دونم چطوری جذبش کنم گاهی میگم بیخیال بشم خودش بخواد میاد و ...

شاید باکسی تو رابطس یکم تحقیق کن راجبش. یاتلاشتو بکن یا فراموشش کن دیگ 

دوباره تنها میشوی تنها میخوابی تنها غذا میخوری و تنها میمیری... زندگی چیزی نیست جز روایت دویدن های مداوم شادی های کوتاه و غم های عمیق و ...

خوبه تو امضام نوشتم لایکم نکید😂