2789
من ۳ جلسه رفتم این ماه باید میرفتم نرفتم اگه بعدا بخوام ادامه بدم این ۳ جلسه که رفتم پولم هدر میره؟

بله باید دوره های اولیه رو یک ماه یکبار بری

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=258807063]بین آخرین مراجعه با این باری که برم تقریبا دوماه فاصله هست قبلیا بی تاثیره؟از اول شروع میشه؟[/QUOTمن یه جلسه تا حالا واسه لیزر رفته ام ولی بهم گفتن بعد دو ماه واسه نوبت بعدیت بیا

اوایل ابان باید میرفتم ولی نشد اگه بین لیزر اخر با این باری که برم تقریبا ۲ ماه فاصله باشه قبلیا بی ...

نه دو ماه خیلی زیاد نیست اشکال نداره.ولی فواصل اولیه باید یک ماه یکبار باشه.الان هرچه زودتر برو و از این به بعدش یکماه رو رعایت من تا جواب بگیری

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️

سلام

قبل از اینک۶ برین تجربه شخصی منو بخونین.

شاید درصد کسایی ک دچار مشکل میشن کم باشه اما واقعا وحشتناکه عواقبش....

کاش تو اینترنت کسی هشدار میداد زیاد مطالعه کردم ولی هیچی نبود...

فقط میتونم توصیه کنم سمت لیزر نرین

من سال قبل تو یکی از بهتربن مراکز مشهد لیزر ساق پا انجام دادم.

بعد از تموم شدن دورم و گذشت چند ماه بشدت درگیر واریس و درد های عجیب و وحشتناک پا شدم.اینقدر پام درد میکنه و یخ میزته که گریه میکنم از درد....

دکتر قلب و عروق سونوی شریانی نوشت موردی نبود،نوار عصب و عظله گرفتم موردی نبود ،نزدیک ۲ تومن خرج دکتر کردم هنوز کسی متوجه نشده چه اتفاقی برام افتاده....

منی ک تا سال قبل سالم و سلامت بودم الان یه جوری پا درد میشم و زار میزنم عین پیر زنای ۶۰ ساله‌.ب خودتون رحم کنین و سمت لیزر نرین

آن کس که نداند و نداند که نداند ،،،،در جهل مرکب ابدالدهر بماند

سلام

قبل از اینک۶ برین تجربه شخصی منو بخونین.

شاید درصد کسایی ک دچار مشکل میشن کم باشه اما واقعا وحشتناکه عواقبش....

کاش تو اینترنت کسی هشدار میداد زیاد مطالعه کردم ولی هیچی نبود...

فقط میتونم توصیه کنم سمت لیزر نرین

من سال قبل تو یکی از بهتربن مراکز مشهد لیزر ساق پا انجام دادم.

بعد از تموم شدن دورم و گذشت چند ماه بشدت درگیر واریس و درد های عجیب و وحشتناک پا شدم.اینقدر پام درد میکنه و یخ میزته که گریه میکنم از درد....

دکتر قلب و عروق سونوی شریانی نوشت موردی نبود،نوار عصب و عظله گرفتم موردی نبود ،نزدیک ۲ تومن خرج دکتر کردم هنوز کسی متوجه نشده چه اتفاقی برام افتاده....

منی ک تا سال قبل سالم و سلامت بودم الان یه جوری پا درد میشم و زار میزنم عین پیر زنای ۶۰ ساله‌.ب خودتون رحم کنین و سمت لیزر نرین

آن کس که نداند و نداند که نداند ،،،،در جهل مرکب ابدالدهر بماند