2777
2789

مثبته

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی احتیاطی کردم ... البته نمی‌دونم چرا باورش نمیتونم بکنم، همه اش میگم کاذبه، ۲۵ ام موعدمه

مثبته دیگگه مبارکه

غم پنهون قاب خالی از عکسم،تو این دنیای وارونه،منم تنها که برعکسم
مبارکه مثبتههه ک  واسه منم دعاکن

خدا هر چی میخوای بهترینش رو برات رقم بزنه منم محتاج دعام برا دومی سه بار اقدام کردم هر سه به یه نوعی سقط شدن اولی خارج از رحم دومی شیمیایی، سومی توقف رشد الان هم واقعا نمی‌دونم چطوری شد، تنها کاری که کردم تو این دو ماه ده کیلو وزن کم کردم

فردا میخام برم ازمایش الان ۶روزه عقب انداختم  تکرر ادرار حالت تهوع کم سوزش شکم و درد تخمدان&n ...

من۲۴ سیکلم 

سمت راست تخمدانم درد میکرد 

حالت تهوع صبحا دارم ولی کم 

زیر شکمم دل دل میکنه 

برای گرفتن دست هایت لحظه شماری میکنیم فرشته کوچک ما
علائم تون چی بود 

روز تخمک گذاری رو قشنگ فهمیدم، گر گرفتم و تیر میکشید تخمدانم و تنها چیزی که بهش فکر نکردم بارداریه، پری روز مثل بارداری های قبلی یهو زیر دلم تیر کشید و شک کردم بی بی چک ویتاساین زدم نتیجه بالا شد باز گفتم کاذبه روژان زدم که انگار باز خط داره 

ولی اصلا باور نمیکنم، اصلا به بارداری فکر نمیکنم، همه اش فکر رژیم و ورزش و کاهش وزن بودم