2777
2789
عنوان

حس داشتن به شوهر دوست

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 85 پست
مرده رو میشناسم من باور میکنی اگه کسی ندونه سر پاکیش قسم میخوره 

مرده هنوز ب گفته شما کاری نکرده ک

اگ واقعا دلسوزی هزار تا راه هست جلوشونو بگیری

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
به دوستت بگو اگه نمیتونه بر احساسش غلبه کنه از اونا فاصله بگیره رفت و آمد نداشته باشه ، چون این فقط ...

میگف رفتیم‌بیرون با ماشین اونا اهنگ عاشق نشدی ببینی چیه عشق رو مرده گذاشته بوده هی بعد که پیاده شدن به دوستم گفته این اهنگ مورد علاقه منه تو هم گوش کن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش مدافعین الان اینجا بودن یا لااقل اسمشون یادم بود تگ میکردم وقتی فیگور میگیرن و با قاطعیت میگن مق ...

تازه امروز تاپیک زدن چرا خانوم رو مقصر میدونین تو خیانت و پشت شوهراتون درمیاین والا من ندیدم زنی پشت شوهرش دراد بگه خیانت کردی عیب نداره تقصیر فلانی بود ناازی 

میگف رفتیم‌بیرون با ماشین اونا اهنگ عاشق نشدی ببینی چیه عشق رو مرده گذاشته بوده هی بعد که پیاده شدن ...

این مرد حسی نداره و فقط یه سوتفاهمه برا این دوستت ولی کاری میکنه مرده هم از راه به در بشه با ادا اصول 

عزیزم تو چقد تو تاپیکات موضوع خیانت ب همسر داری اونم از روایت زندگی دیگرون😏

عزیزم‌ این شده فوبیای زندگی من ینی میترسم تو اینده این اتفاقا برام پیش بیاد و این باعث میشه دقیق این اتفاقا برای اطرافیان من پیش بیاد

مرده رو میشناسم من باور میکنی اگه کسی ندونه سر پاکیش قسم میخوره 

همین دیگه چون مجردی عمق فاجعه رو درک نکردی وگرنه سرتاپاشو قهوه ای میکردی حالام دیرنشده یه جوری باهاش برخورد کن که بفهمه داره چه غلطی میکنه ریلکس برخورد کنی اونم خودشو توجیه میکنه ک کارش اوکیه

از بدی های مجازی اینه که وقتی ناراحتی نمیتونم بیام بغلت کنم و کاری کنم حالت خوب بشه فقط میتونم چند خط برات بنویسم که آخرشم نمیفهمم حالت خوب شد یا نه، ولی بدون حالِ خوب و بدت رو من تاثیر میذاره پس لطفا خوب بمون!
 تازه امروز تاپیک زدن چرا خانوم رو مقصر میدونین تو خیانت و پشت شوهراتون درمیاین والا من ندیدم ...

از نظر من مدافعینشون یکی از قشر همون زنا هستن وگرنه چرا باید دفاع کنن مگ جایی برای دفاعم هست

میگ چیکاراون زن داری سریع طلاق بگیر خب شاید طرف شرایطشو نداره

اون زنم مقصره ک میره تو زندگی همنوعش

چندوقت قبل ی تاپیک موضوع همین بود من همبن حرفا رو زدم ی کاربر تمام قد دفاع میکرد میگفت برو شوهرتو بچسب خیانت نکنه😂گفتم کجا گفتم شوهرم خیانت کرده ک اینو میگی دیگ جواب نداد😂

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!