2777
2789
بله سزارین دوم هستم  ولی گفت بچه ریزه است باید این سونو رو بدی تا بررسی بشه مشکلی نداشته باشه

مگه چندکیلو بود؟؟ من الان سونو دادم 32 هفته 1970گرم بودش... بعدشم دکترم گفت چون سزارین هستی باید سونو چسبندگی بدی.... دوستمم سزارین سومش بود دکترش این سونو رونوشت انجام داد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه چندکیلو بود؟؟ من الان سونو دادم 32 هفته 1970گرم بودش... بعدشم دکترم گفت چون سزارین هستی باید سون ...

تو ۲۵ هفته که رفتم ۸۰۰ گرم بود گفت  وزنش عالیه ولی طبق درصد سونو گفت یکم ریزه است 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
تو ۲۵ هفته که رفتم ۸۰۰ گرم بود گفت  وزنش عالیه ولی طبق درصد سونو گفت یکم ریزه است

انشاالله که وزنش بیشتر شده سونو رو انجام بده میفهمی... چرا25 هفته سونو رفتی؟؟؟ من آنومالی رو انجام دادم دیگه سونو نداشتم تا الان

انشاالله که وزنش بیشتر شده سونو رو انجام بده میفهمی... چرا25 هفته سونو رفتی؟؟؟ من آنومالی رو انجام د ...

به خاطر درد و انقباص هایی که داشتم دکتر سونو نوشت تا دهانه رحم چک بشه به خاطر همون سونو اورژانسی دادم 

مرسی عزیزم بارداری برام دعا کن 

الان سونو دادم زده32 هفته

نه خوبه تا زایمانت نزدیک سه یا بیشتر رسیده بچت به شرطی که تو این زمان به خودت برسی و چیزای مقوی بخوری

من وزن بچم کمتر بود ولی وقتی دنیا اومد ماشاالله بالا سه رفته بود 

چون مامانم اون چند هفته اخر همش کاچی و مغزیجات برام درست میکرد و بهم میداد بخورم 

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
به خاطر درد و انقباص هایی که داشتم دکتر سونو نوشت تا دهانه رحم چک بشه به خاطر همون سونو اورژانسی داد ...

آهان انشاالله که خیره عزیزم به خودت استرس نده همه چی رو بسپر به خود خدا😘انشاالله که هردوتامون نی نی سالم و سلامت و تپلی بدنیا میاریم😍نی نی توام دختره؟؟؟ من یه پسر دارم دومی دختر باردارم😍

نه خوبه تا زایمانت نزدیک سه یا بیشتر رسیده بچت به شرطی که تو این زمان به خودت برسی و چیزای مقوی بخور ...

من پسرمو 36 هفته بدنیا اوردم سزارین اورژانسی شدم 3200گرم بود... انشاالله که اینم تپلی میشه😅🥰

آهان انشاالله که خیره عزیزم به خودت استرس نده همه چی رو بسپر به خود خدا😘انشاالله که هردوتامون نی نی ...

انشالله عزیزم ممنون از دعای خوبت😍😍😍

اره نی نی من دختره😍 منم مثل شما یه پسر داشتم خدا لطف کرد بهم یه دخملی هم داد خدا خواسته بود ولی عاشقشم 

انشالله عزیزم ممنون از دعای خوبت😍😍😍 اره نی نی من دختره😍 منم مثل شما یه پسر داشتم خدا لطف کرد به ...

ای جاااانم بسلامتی بغلش کنی عزیزم... من وقتی به شوهرم گفتم نی نی دختره خیلی خوشحال شد آخه خودشون خواهر ندارن همه میگفتن پسرا هم مثل باباشون دختر دار نمیشن که اشتباه گفتن صاحب دختر شدیم

ای جاااانم بسلامتی بغلش کنی عزیزم... من وقتی به شوهرم گفتم نی نی دختره خیلی خوشحال شد آخه خودشون خوا ...

دختر شیرینیش یه چیز دیگه است اصلا 😍

خدا حفظش کنه براتون سایه اتون ۱۲۰ سال بالای سر جفتشون باشه انشالله 😘😘😘