2777
2789
عنوان

چقد بیشرفه😡

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 36 پست
شاید دیروز نداشتن امروز براشون اوردن خب😐

نه من همسرم دوستش داروخانه کار میکنه انسولین گیر نمیاد واسه مردم ولی اینا تو بازار آزاد راحت میفروشن داروخانه ها الان شدن دلال دارو تا فروشنده ی دارو

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
ما خودمون به خودمون رحم نمیکنیم بعد توقعمون از بقیه اس متاسفم واسه اون داروفروش 

واقعا متاسفم، بهش گفتم چندروزه دادم دوروز ازدرمانش مونده اگه ندم نیمه تموم میمونه سفت و محکم گفت نداریم، همه داروخونه هارم رفتم نبودجایی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچم مریض بود دکتر براش استامنیفون نوشت رفتم داروخونه داروش بگیرم،یه خانمی اومده بود التماس میکردم دوقلوهام مریضن تبشون بالاست یه استامنیفون بده گفتن نداریم خانمه میگف پس چه کنم...بعد داروهای منو که اورداستامنیفون گذاشته بودبرام...خب شاید یکی نتونه بچشو ببره دکتر که نسخه بده🙁

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
چطوری اون دنیا میخوان جواب بدن،دارو رو هم پارتی بازی میکنن

لعنت بهشون، تاصبح ازناراحتی اینکه اگه پیدانشد باید چکار کنم خوابم نمیبرد الان تاشربتو اورد یه ان خوشحال شدم بعدش عصبانیت جاشو گرفت

خدا لعنتشون کنه

اره ی چیزایی میگه از داروخانه فقط میمونی از اینکه چرا هیچکس نیست به این اوضاع سروسامون بده فقط امیدوارم هیچکس مریض نشه تا گذرش به این داروفروشهای بی ایمان نیفته

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
نه من همسرم دوستش داروخانه کار میکنه انسولین گیر نمیاد واسه مردم ولی اینا تو بازار آزاد راحت میفروشن ...

خدا بهمون رحم کنه با کیا داریم تو این منلکت زندگی میکنیم

از خودمون (بلانسبت ادم های درست) تا مسئولین همه دله دزدن

همین کار فروشنده هم دزدیه بعد میگه مسئولین دزدن

یکی نیست بگه خب مسئولین هم یه سریشون از بین همین شما دزدا میشن مسئول🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نمی دونم چرا این جوری شدن  یعنی همه جا باید آشنا باشه بچه های مردم باید اشناتون باشن تا دارو ب ...

چیز غیرضروری بود یه چیزی، داروی بچه رو چراپارتی بازی میکنن دیشب دید که وقتی گفت ندارم نزدیک بود گریه کنم شرایطمو گفتم بهش

بازم شمااشنا دارید  مایی که همونم نداریم چی

چهارروزه دارم شش ساعت یه بار تو خواب و بیداری باهزار ترفند به بچه شربت تلخو میدم اگه یه درصد آشنا نبود همه اینا دود میشد که احتمالا حالش هم بادرمان نصفه نیمه بدتر میشد، اینجا اشنا داشتیم برا یه شربت جاهای دیگه چی؟ خدالعنت کنه هرکی خیانت میکنه رو

دو روز پیش که خبر ساخت موشک های فوق پیشرفته پخش شد با خودم گفتم چطوری میتونن اینا رو بسازن ولی داروه ...

والا به خدا، ماه قبل برا یه سفکسیم ساده داروخونه چندتا شهرو زیرورو کردیم تا پیداشد

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز