2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 36 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودم ۱۸ سالمه به نظرم هنوز خیلی زوده اول جوونیمه می‌خوام زندگی کنم و صد البته حس میکنم به بلوغ اجتما ...

پس ازدواج نکن که تا همیشه گوشه ذهنت درگیر اینی که جوونی کردی حتی اگه همسرت بهترین باشه 

اخلاقش چطوره؟

خیلی غیرتیه قبلا ام نامزد داشته دختره ولش کرده از همین میترسم 

یه آدم به شدت مودی دنبال یه راه برای چاقی میگردم اگه میدونید رو پیامام ریپلای کنید بگید  لطفا لطفا لطفا لایکم نکید 
آره معلمه شغل آزادم داره ماشین و اینام داره 

بنظرم اینو از دست نده 🤔 چون بعذ یه مدت بدجور دور آدم خلوت میشه خواست.ار نیس!

حلیمه سلطانِ سایتتونم(برین قیام ارطغرال ببینین)😅 کاربر جدید نیستم ، اون‌یکی کاربریم ترکید😬 زندگی کوتاه تر از اونیه که به چیزای مسخره فک کنی دوست ِ من 😘 یادت نره مهربون باشی🤗❤️🌹💞🥂

خب خوب بشناسش بعد تصمیم بگیر 

حلیمه سلطانِ سایتتونم(برین قیام ارطغرال ببینین)😅 کاربر جدید نیستم ، اون‌یکی کاربریم ترکید😬 زندگی کوتاه تر از اونیه که به چیزای مسخره فک کنی دوست ِ من 😘 یادت نره مهربون باشی🤗❤️🌹💞🥂
پشیمون نیستی ؟

ن زیاد 😅

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 
هرچقدرهم خوب باشه برای سن شما زوده بهتره اول دنبال تحصیل یایادگرفتن حرفه ای باشید وازنظرمالی مستقل ب ...

با تحصیلم مشکلی نداره میگه کارم نمیخواد بکنی فقط مدرکشو بگیر خودم هنوز نمیدونم یه بار میگه خوبه یه بار میگم نه بیخیال 

یه آدم به شدت مودی دنبال یه راه برای چاقی میگردم اگه میدونید رو پیامام ریپلای کنید بگید  لطفا لطفا لطفا لایکم نکید 
منم ازدواج کردنی ی حسی مثل حس تو داشتم 

الان چی؟ ازدواج کردی؟ 

تحقیق کن عزیزم 

خواهرم همینطوری خودش رو بدبخت کرد

+ از نو شکوفه کن،به آنها ثابت کن پژمردگی خرافه است.🌱🌈 
با تحصیلم مشکلی نداره میگه کارم نمیخواد بکنی فقط مدرکشو بگیر خودم هنوز نمیدونم یه بار میگه خوبه یه ب ...

از کجا میدونی غیرتیه فقط شاید مشکل دیگه ای هم داره 

+ از نو شکوفه کن،به آنها ثابت کن پژمردگی خرافه است.🌱🌈