سلام من همسرم یک ماهی میشه که واریکوسل دو طرفه عمل کرده سه ساله بچه دار نشدیم الان دکتر براش آمپول هاش سی جی هفته ای دوتا نوشته کسی بوده که نتیجه گرفته باشه خیلی استرس دارم و ناراحتم و می ترسم که نشه!
استرسو از خودت دور کن خواهر من هم شوهرش همین مشکلو داشت سه ماه دکتر گفته بود جلوگیری کنین بعد اقدام که دومین ماه اقدام باردار شد
من یه زندگی عالی دارم و خیلی خوشبختم و دونه دونه به خواسته هام میرسم🥰🥰خدایا شکرت به خاطر دختر نازی که دارم و یه پسر خوشگل که بهم دادی.خدایا شکرت که حاجت دلم رو بهم دادی همیشه به لطفت امید دارم خیلی دوست دارم خدای مهربونم.
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
نمیدونم ولی من همسر سابقم واریکوسل داشت اصلا قبل ازدواج بهمون نگفت دو سال و نیم باهم بودیم بچه دار نشدیم بعد طلاق فهمیدم آقا واریکوسل داشته البته ما دلیل طلاقمون این نبود