2777
2789
عنوان

من همش استرس دارم خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 31 پست
وای عزیزززززم خداروشکر که الان بهتری چیکار کردی که حالت بهتر شد؟

کار خاصی نکردم،زمان برد

الانم بعضی وقتها همون میشم

قشنگ اینجوری میشدم که مغز و بیدار میشد ولی بدن میخواست بخوابه،حالم رو بد میکرد،منم سعی می‌کردم بلندش و سرم رو گرم کنم

من خیلی از استرس بالا میارم و معده ام داغون شده از زور فشار عصبی

انشالله اره واقعا یه مشکلی دارم که خواب و خوراک برام نذاشته تو خواب هم دست از سرم برنمیداره

ببین یا حلش کن 

یا کلا رهاش کن 

و ذهنتو آروم کن 

همه چی دست ذهن مونه . ما خودمون از بس فکر می‌کنیم و افکار منفی داریم بدن مون اینجوری واکنش نشون میده 

هیچی بهتر از آرامش ذهن نیست . سعی کن حلش کنی 

ب خودت تلقین مثبت بکن 

تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین یا حلش کن  یا کلا رهاش کن  و ذهنتو آروم کن  همه چی دست ذهن مونه . ما خودمون ا ...

واقعا خیلی تلاش میکنم

ببین من یک سالی هست که صورتم جوش میزنه و همین باعث انواع مریضی های روحی شده برام و داغونم کرده

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
واقعا خیلی تلاش میکنم ببین من یک سالی هست که صورتم جوش میزنه و همین باعث انواع مریضی های روحی شده ب ...

بخاطر همین استرس داری؟ 

تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔
بخاطر همین استرس داری؟ 

اره حتی فکر خودکشی هم میاد تو سرم

احساس میکنم با این صورت نمیتونم زندگی کنم

تازه دارم راکوتان میخورم دکترم گفته خوب میشی ولی خب احساس میکنم میمیرم

اره حتی فکر خودکشی هم میاد تو سرم احساس میکنم با این صورت نمیتونم زندگی کنم تازه دارم راکوتان میخو ...

ببخشید ببخشید ببخسید ها ... دیوونه ای دختر؟ 

واقعا حالت خوبه؟  آخه این شد مشکل ؟! 

با راکوتان خیلیا خوب شدن ؛ بعدم واقعا بنظرت اینقدر مشکل بزرگیه ک ذهن و جسم خودتو مریض کنی؟ 

مردم هزار تا مشکل بزرگ تر بخدا دارن 

نمیدونم چی بگم ... واقعا نمیفهمم چرا اینجور خودتو نو اذیت میکنین... هیچی تو دنیا ارزش این استرس ها رو نداره 

ببخشید ببخشید ببخسید ها ... دیوونه ای دختر؟  واقعا حالت خوبه؟  آخه این شد مشکل ؟!  ...

درست میگی ولی واقعا شده بزرگترین مشکل زندگی من 

اخه من قبلش یه دونه جوش هم نداشتم یک ساله صورتم نابود شده

خودمو که توی آینع میبینم دیگه نمیشناسم میگیم این منم؟من انقدر زشت بودم؟شوهرم میگه میگذره و ناراحت نباش و ولی همش فکر میکنم از جلو چشمش میوفتم اگه اینجوری باقی بمونم

راستش اولین باره اینو به کسی میگم ولی یه نامه نوشتم برای وقتی که دیگه نیستم و با خودم گفتم تا آخر سال اگه درمان نشدم دیگه دلم نمیخواد این زندگی رو

شاید اگه بمیرمم دلیل مرگم خیلی مسخره باشه

اما من کاملا روح و روانم نابود شده

درست میگی ولی واقعا شده بزرگترین مشکل زندگی من  اخه من قبلش یه دونه جوش هم نداشتم یک ساله صورت ...

واقعا بنظرم خیلی برای خودت بزرگش کردی ... 

الان هزار تا راه درمان و .... هست 

اصلا نباید غصه این چیزا رو خورد...

یکم اعتماد بنفست ببر بالا دختر 

دنیا ک ب ته خط نرسیده 

ناشکری نکن . میدونی همین استرست برات بدتره؟ 

ته تهش مگه قراره چی بشه ؟ خودتو ریلکس کن 

بگو واقعا هیچی نیست . مثبت فکر کن .