2777
2789
عنوان

زردی نوزاد🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گرم نگیرش هرچی خونه گرمتر باشه و لباس بچه بیشتر زردی هم بالاتر میره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

برای دختر من ۱۲ بود گفت چون ناسازگاری خونی با مادر نداره نیاز به بستری نیست ....دستگاه آوردیم خونه چهار روز دستگاه بود اومد به ۹ رسید دکتر گفت دیگه دستگاه نزارید زمان خطرناک بودنش گذشته به بار دوباره به ۱۱ رسید باز هم دکتر گفت خطرناک نیست چون نزدیک بیست روزه شده بود.....من خیلییی نگران بودم چند تا دکتر بردم اما دکتر خودش گفت کم کم دفع میشه فقط تا جایی که می تونی بهش شیر بده یکسره دفع داشته باشه شیر تو اصلا قطع نکن دخترم تا چهل روزگی زرد بود بعدش یهو مثل برف شد

سلام بهش شیر خشک بده میاد پایین،برادر زاده ی من تا دوماهگی در دیگر زردی بود و هی ازش آزمایش می‌گرفتم آخر سر دکتر گفت بهش شیر خشک بدین شیر خشک که دادن بهش زردیش اومد پایین

عزیزم نمیشه دستگاه کرایه کنید

بیارید خونه

نگران نباش عزیزم

شکر خدا بالا نیست عددش

تا میتونی بهش شیر خودتو بده تا مدفوع کنه و از بدنش خارج بشه

فکر کنم خودتم باید چیزهای خنک مثل کاسنی و خاکشیر بخوری تا شیرت طبعش خنک بشه 

چون زردی بخاطر گرم شدن کبد ایجاد میشه

عزیزم زورهای اول کند تر میاد پایین زردیش

ولی تو روزهای بعد سریع پایین میاد

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه