2777
2789
عنوان

برم یا بمونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 49 پست
گفت همکارمه گفتم رسمی تر نه با استیکر خنده  اخرشم بگی خوشحال شدم دیدمت

چند سالته مال کدوم شهرستانی؟ وصع مالی بابات جطوره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

زندگی ک با خونواده شوهر شروع بشه از همون اول ازهم پاشیدس هرچقدم تلاش کنی هرچقدم بسازی و ازخودگذشتگی کنی

چه امروز چه ده سال دیگه وضعیت همینه

من تجربه کردم 

یه روز ممکنه دلیلی پیدا کنی که از خودت بپرسی تا چقدر میتونی درد تجربه کنی و بعد متوجه میشی که اصلا حدی وجود نداره. درد پایان‌ناپذیره. تنها افراد هستن که پایان پذیرن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درست حسابی درستش کن

به ذلتم ادامه نده یعنی چی بچه ننه مامانشو صدا میزنه پس حریم خصوصی چی

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 
این همه توهین چی؟؟

خودت باید تصمیم بگیری، اگر هدفت جدا شدن بود که زودتر ول میکردی و میرفتی و نظر نمیخواستی

دو دل هستی که پرسیدی بقیه نظر بدن، بعید میدونم هدفت جدایی باشه وگرنه صبر نمیکردی 

خودت باید تصمیم بگیری، اگر هدفت جدا شدن بود که زودتر ول میکردی و میرفتی و نظر نمیخواستی دو دل هستی ...

نگهم داشتن

از طرفی هر سری قهر میکنم میرم آبروریزی میشه برمیگردم 

به این راحتی؟

خب این چه زندگیه؟ با خانوادش زندگی می‌کنی اونم تو یه اتاق☹️کی دیگه اینجوری زندگی میکنه؟ شوهرتم که انگار بچه ننه میگی مامانشو صدا کرد مسخره🙁داره بهتم خیانت میکنه، خودت بهتر میتونی تصمیم بگیری، بری قهر بهتره نمی‌دونم والا، بچه هم داری؟

برو ینی چی دردش به جونش دردش به جون خودشو خونوادش بخوره تو سر خودش  نمون استخاره نکن بلن شو برو ینی چی هرچی میشه خونوادشو صدا میکنه؟؟؟؟ تورو غریب گیر اورده پاشو برو

آدم باسوادیه؟اگه هست چقدر بی ادبه ...صدا مامانش زد توام جیغ و داد می‌کشیدی ابروشونو میبردی

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
نگهم داشتن از طرفی هر سری قهر میکنم میرم آبروریزی میشه برمیگردم 

خب اگر هدفت جدا شدنه نباید برگردی

شوهرت و خانوادش فهمیدن که جدا بشو نیستی، چند بارم بری قهر و برگردی میگن این بچه اس هی میره خونه باباش قهر و کلا مشکل میشه اخلاق شما نه رفتار همسرت

حق طلاق یا مهریه بالا داری؟ 

برو ینی چی دردش به جونش دردش به جون خودشو خونوادش بخوره تو سر خودش  نمون استخاره نکن بلن شو برو ...

😭😭😭😭

اره دارم پا میشم میرم بزخر لباسامو جمع کنم

صداخودشو خانوادشم ضبط کردم 

سلام عزیزم 

درکت میکنم . 

بهتره اول آروم شی بعد تصمیم بگیری .. 

با یه مشاور 

یا یه دوست صحبت کن. و مشورت بگیر . چون ما چیز دقیقی اززندگی شما نمیدونیم .. 

اما از نظر من بمون و قهر باش باهاش .‌‌ 

خداجون ! میشه یه فرزند سالم هدیه بدی بهم؟ خیلی تنهام خدا