2777
2789
عنوان

حسرت، پشیمانی...

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 25 پست
دقیقا# علت زیاد شدن خیانت

من هیچوقت تن ب خیانت نمیدم چون افسرده ترم میکنه من فقط یک قربانی هستم..

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دارم تحصیل میکنم باردارم الان مدام توفکراینم که یکی نینیم اسیب ببینه یکی اینکه درگیرشم بیخیال در ...

خیلی افسرده شدم بدجوووور

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
زندگی مثل بازی شطرنج هست... اما یه وقت هایی یه اتفاق هایی میوفته که هر قدمی برداری زندگی رو باختی... ...

حرف شما متینه ولی من منظورم آزادگی های ابتدایی زنان در جامعه ست. یکیش همین موضوع کودک همسری  در جوامع پیشرفته و آموزش دیده چنین مواردی رخ نمیده

ولی اینو بدون... باز اون موقع دلت برای یه زندگی تنگ میشد.... این حس همیشه وجود داره

من هیچوقت طعم زندگی رو نفهمیدم..

من 19 سالگی ازدواج کردم ولی هیچ درک و فهمی نداشتم مامانم گفت خوبه منم گفتم باشه الان شوهرم بد نیست و ...

من 19 سالگی 2 تا بچه داشتم😐😢😢

من بچه بودم واقعا واقعا نمیفهمیدم ک بچه چجوری بوجود میاد واقعا نمیفهمیدم ک با یکبار میگیره یا یک ساع ...

حالا دیگه چیزیه که شده، دکمه بازگشت هم نداره. همینطوری برای خودت خوش باش. برید پارک، مسافرت، مهمونی، بازیهای دست جمعی تو خونه، کلاسای هنری آنلاین ، دیدن انمیشن و فیلم ... با هم. 

والا ما مجردا هم کار خاصی نمیکنیم، از صبح تا شب اتفاق جالبی نمیافته

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

یعنی چی... آسیب ببینه... 

اخه استرس براش خوب نیست دوماه استراحت مطلق بهم داده دیواره رحمم به شدت ضعیفه وروحیه خیلی حساسی دارم کلا گفته دوماه استراحت مطلق اخه برانینی خوب نیست

خوشبختی یعنی یه نینی کوچولو تو دلت باشه توهمین حالت یکی هست اینقد لوست کنه که خودتم برگردی به کودکیات

یکی همین امروز تاپیک گذاشته بود که چون دلم هیجانات رابطه میخاست و زود ازدواح کرده بود خیانت کرده بود تا رفت بنده خدا کامل تعریف کنه اینقد فحشش دادن و گزارش زدن که تاپیکش تعطیل شد.چرا نی نی سایتی ها اینجورین واقعا