2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سع ماه ک خیلی کمه صبرکن اسی خیلی تحمل‌تر بالا ببر

من از زمان اقدام تا روز موعود نی نی سایتو سوراخ میکنم یعنی 

بعد این ماه خیلی مطمئن بودم چون درد تخمدان داشتم هنوزم دارم ولی نمیدونم دیگه نشد

اره والا هیچ علائمیم نداشت انقدر ناراحت بود هی میگفت اخر ارزو به دل میمیرم گفتم حالا بیا یه بیبی چک ...

اهان بتاش که کمه باید ۴۸ساعت بعد تکرار کنه

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
میشه ازش بپرسی دقیقا چیکارکرد؟!

یه بار که کاندومو سوراخ کرده میدونم 

دو بارم از رو شکمش جم کرده با یه چیزی ریخته تو سرنگ هواشو گرفته بعد دراز کشیده ریخته داخل ولی همون لحظه

یه بار که کاندومو سوراخ کرده میدونم  دو بارم از رو شکمش جم کرده با یه چیزی ریخته تو سرنگ هواشو ...

همون کاندومه جواب داده دیگه بریزه روشکموجمع کنه و باز بریزه داخل دیگه بیخود شده اسپرما

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر