2777
2789
سلام عزیزم پسر منم یک ماهه میخوره تا حالا نصف بهش میدادم دو روزه کامل میدم اشتهاش کلا از بین رفته خی ...

عزیز پرخاشگر شده بود اشتهاش هم صفر الان هیچی.انگار هیچی بهش نمیسازه همون ریتالین اصلی خوب بود که نیست.خودمم ناراحتم مدرسه داره شروع میشه

همتای مامانم بودم❤

عزیز پرخاشگر شده بود اشتهاش هم صفر الان هیچی.انگار هیچی بهش نمیسازه همون ریتالین اصلی خوب بود که نیس ...

مرسی که جواب دادی عزیزم پسر منم پرخاشگر شده بت اشتهای صفر ولی من میتذسم قطع کنم من باید کلاسای مشاوره هم میبردمش که فعلا جای مناسبی پیدا نکردم شما درباره نوروفیدبک اطلاعاتی دارید؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی که جواب دادی عزیزم پسر منم پرخاشگر شده بت اشتهای صفر ولی من میتذسم قطع کنم من باید کلاسای مشاور ...

من با مشورت دکتر قطع کردم چون رفتارش تو.مدرسه بدتر شده بود.نوروفیدبک هم راستش برای ما که جواب نداد.لورتا فیدبک.هم همینطور.دکتر پسرم معتقد بود بیشتر جنبه تجاری و تبلیغی داره

همتای مامانم بودم❤

عزیزم یه سوال دیگه فرزند شما اختلتل یادگیری نداره؟ 

چرا داره 

البته اختلالش برای درس ریاضیه 

در کل تاخیر داشت مثلا اول مهر کلاس اول ما هنوز کاردرمانی میبردیم جهت ها تثبیت بشن بچه های دیگه شمارش و نوشتن اعداد شروع کرده بودن اینه که عقبه در کل

همتای مامانم بودم❤

چرا داره  البته اختلالش برای درس ریاضیه  در کل تاخیر داشت مثلا اول مهر کلاس اول ما هنوز ...

برای اختلالش کاری نکردید؟ پسر من تو دیکته و روخوانی اختلال داره خیلی غصه دارم نمیدونم آخر چطور میشه

برای اختلالش کاری نکردید؟ پسر من تو دیکته و روخوانی اختلال داره خیلی غصه دارم نمیدونم آخر چطور میشه

چرا همزمان با مدرسه کاردرمانی میره

شما هم ببرین حتما جبران میشه

من خودمم کار میکنم چندتا کتاب داره یکیش همه میتونن زرنگ باشن دو.جلده

یکی دوتا دیگه هم هست چون الان خونه نیستم اسم دقیقش یادم نیست

اونا رو خودم کار میکردم

همتای مامانم بودم❤

ویاس رو بزرگسال دیدم ۱۵میخورن اوکین  یعنی نصف پودر کپسول ۳۰ بیرون میریزن من به پسرم یک چهارم م ...

بادمعده پر قرص بخورن تهوع نمیگیرن، پسر منم با معده خالی تهوع داره اما بعد از غذا قرص می دم اوکیه

عزیزم شما تهران هیتید اگر بله پیش کدوم دکتر میبرید؟ 

عزیز من پسرمو پیش دکتر افسانه صحت می برم  متخصص اعصاب و روان و فوق تخصص کودک و نوجوانه

پسر من علاوه بر بیش فعالی و اختلال یادگیری افسردگی هم داره

بادمعده پر قرص بخورن تهوع نمیگیرن، پسر منم با معده خالی تهوع داره اما بعد از غذا قرص می دم اوکیه

کلا اشتها خیلی کم میکنه پسر من کلی وزن کم کرد باهاش اصلا میل به هیچی نداشت 

همتای مامانم بودم❤

کلا اشتها خیلی کم میکنه پسر من کلی وزن کم کرد باهاش اصلا میل به هیچی نداشت 

راستش من حدود یه هفته اس داروهاش قطع کردم، الانم مستاصلم چه کنم،

افسردگی داشت خیلی شدید بود دکتر فلوکستینم تجویز کرد روزی دوتا ۲۰ ولی حالش اصلا خوب نمی شد. اصلااااا با نا حتی یه لحظه وقت نمیگذروند فقط تلوزیون اون بچه اجتماعی منزوی شده بود و ... چند روز پیش که مدارس تعطیل شد دو روز قرصاشو ندادم دیدم چقددددر سرحال شد، تو خونه می رقصید، میخندید، امروز اهنگ گذاشته هممون بلند کرده برقصیم وابستگیش به گوشی کمتر شده. 

نمیدونم چکار کنم و چی درسته واقعا، نگران کمبود توجهش و شیطنتش سر کلاسم