2821
2789
عنوان

باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 28 پست
پنج هفته

اصلا نگران نباش اسرستم بریز دور 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐ژنتیک

بچه من خیلی سفیده بعد هرکی میادمیگه فکرکن ببین چی خوردی میگم والا چیزخاصی نخوردم حالامنوباباش خیلی سفید نیستیم ولی حتما به دایی وخاله وعمه وعموش رفته دیگه 

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
آها یعنی جای نگرانی نیست؟

بابا الکی خودتو نگران نکن....الان بگذره فکرت درگیر غربالگری میشه بعدش جنسیتش بعدش تکوناش بعدش نوع زایمانت بعدش میگی وای چرا شیر نمیخوره بعدش میگی با کولیکش چه کنم بعدش چرا بچم نمیشینه چرا دیر دندون دراورد چرا الکی گریه میکنه چرا دیر راه افتاد چرا از پوشک نمیتونم بگیرمش و......

نگران نباش کاملا طبیعیه، شاید وزن هم کم کنی که ماهای اول عیبی نداره

من 3 ماه اول 4 کیلو وزن کم کردم 🤦‍♀️الان تازه برگشتم وزن قبلم

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

خانومها یسوال... اسی با اجازه... تا چند هفتگی میشه سوار هواپیما شد یعنی آخرین مهلت سوار شدن هواپیما تو بارداری تا چند هفته هس    کسی میدونه

بچه من خیلی سفیده بعد هرکی میادمیگه فکرکن ببین چی خوردی میگم والا چیزخاصی نخوردم حالامنوباباش خیلی س ...

از ژن پدر و مادر هر کدام قالب باشه همون میشه 

دختر کوچیکه من کپ عمشه 

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

منم متاسفانه ژن شوهرم قالب بوده😂

خدا حفظش کنه براتون ،به قول مادر بزرگم بچه عاقبتش روشن باشه ،همین کافیه 

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز