2777
2789
عنوان

باز جمعه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 33 پست
چرا این حس را به جمعه داری ؟ بقیه روزهای هفته برنامه ات چیه ؟

چون قبلا جمعه ها روزی بود که خوش میگذروندم کنار عزیزانم 

الان هم بعضیا برام دستشون رو شده دیگه دلم باهاشون صاف نیست هم هیچ چیز مثل قبل نیس و دیگه اونطوری دور هم نمیریم 

هم اینکه جمعه ها خیابون خلوت تره همه جا ساکته خانواده خونه ان و بیشتر گیر میدن و الا آخر 

بقیه روزا هم روزمرگی و کارای تکراری ایه که باید بکنم ولی خیلی بهتر از جمعه‌ س

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جمعه ها استرس شدیدی دارم

دقیقااا

چون پشت سرش شنبه میاد 

خب همون اول جمعه ای هم نباشه که انتظار بکشیم و اضطراب داشته باشیم 

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

وای خدا منم از جمعه خوشم نمیاد خوبه که تعطیله ها ولی متاسفانه نمیدونم چرا هر وقت پنجشنبه جمعه میشه یه ماجرای بد برای من پیش میاد 

یه وایستادن که دست زدن نداره ، اینا نمیدونن چی زمین میزنه.....

چون قبلا جمعه ها روزی بود که خوش میگذروندم کنار عزیزانم  الان هم بعضیا برام دستشون رو شده دیگه ...

باید از با خودت تنها بودن بیشترین لذت را ببری ، یعنی خیلی بهتر از با جمع بودن بهت خوش بگذره .... متاسفانه الان اکثر ما انسان ها همینجور شدیم که تحمل تنها بودن با خودمون را نداریم

باید از با خودت تنها بودن بیشترین لذت را ببری ، یعنی خیلی بهتر از با جمع بودن بهت خوش بگذره .... متا ...

روزای دیگه هم تنهام

خیلی وقته.... 

ولی جمعه ها بهم فشار میاره

یه کلاس جور کن واسه جمعه ها  میدونی من الان دارم وسایلمو‌ جمع میکنم که برم کلاس زبان تا ظهر .. ...

باید همینکار رو کنم ممنون❤️

کار و فعالیت مدوام پیری زودرس میاره !

خب برو کوهی طبیعتی !

تعطیلی لازمه !

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤