2777
2789

اسی اگ خواستی من خودم برات فردا صبح با کارت میگیرم فقط دوس داشتی اسم و نیتتو برام تو خصوصی بفرس نخواستی اینجا بگو ک صبح ببینم برات

بغل تابوت من گریه نکن      خودت باعث شدی اینجا بخوابم       نمیتونم تورو بغل بگیرممم         بدوتمومش کن خاکو بریز
من خودم رل دارم 💔😐

اوک

درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!🌼بی ارزشید،اما عرزشی اید:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی اگ خواستی من خودم برات فردا صبح با کارت میگیرم فقط دوس داشتی اسم و نیتتو برام تو خصوصی بفرس نخوا ...

جدی؟

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️

خاک تو سرتون که با احساسات بقیه بازی میکنین 

اونی که میگه ف ا.   ل میخام و از این حرفا یعنی اونقد درگیری ذهنی داره دیگه اینکه شما میاین سواستفاده میکنین و خصوصی بیا و حتما بعد هم پول واریز بکن و بعد پیام به واتساپ و بعد هم عکس و از این کارهای خاک بر س ر ی

لاحول و لا قوه الا بالله ( من سال نو عروس میشم ) 
😂😂😂😂

بیا.طرفمیگه اینقد میشه هزینش

بابا مسلمون...تو ی چی برا  اثبات حسن نیتت بگو بعد پول بخوا

درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!🌼بی ارزشید،اما عرزشی اید:)

چه ربطی داره معلم هم مسافرکشی می‌کنه.جن داشتن ب شغل نیس.گفتم امتحانش مجانی.شب خوش

خب من درخواست دوستی دادم تا بتونم بهتون پیام بدم دیگه

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
اسی اگ خواستی من خودم برات فردا صبح با کارت میگیرم فقط دوس داشتی اسم و نیتتو برام تو خصوصی بفرس نخوا ...

برا منم بگیر 

لاحول و لا قوه الا بالله ( من سال نو عروس میشم ) 

میشه وقت کردی برا منم بگیری؟

تو نامردی که از این شرایطم برای هوس بازی خودت استفاده میکنی حتما اولین سوالتم رنگ ش.ورت طرفه؟

فازت چیه.هوس بازی؟!هروقت ب خودت اینارو گفتم حق داری راجب دیگران قضاوت کنی.تا کسیو نشناختی راجبش قضاوت نکن.خوش