2777
2789

بچه ها به نظرتون پسر ی که جوهر ذاتی داره و خرج میکنه برات ولی قیافه خیلی معمولی داره و خانوادش روستا زندگی میکنن بهتره یا پسری که تحصیل کردس ولی بی پوله و قیافش خوبه ؟

تعداد رای : 53
نظرسنجی
پسر اولی
45
84%
پسر دومی
8
15%

پول پول پول پول پول پول پول پول 😁😁😁😁

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اول قیافه بعد پول😁

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول پول پول پول پول پول پول پول 😁😁😁😁

اون اولی همه جورههه خرج میکنه ولی خب خانوادش  روستا زندگی میکنن ولی دومی خانوادش به خانوادمون از نظر فرهنگی نزدیک تره 

قیافه بعد یه مدت عادی میشه ،، تیپ هم که خب وقتی پول باشه میتونی از برند های خوب چیزای شیک بخری....چهره هم تا حدودی با پول درست میشه مثل دماغ و مو و دندون...خلاصه پول مهمه 😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
اون اولی همه جورههه خرج میکنه ولی خب خانوادش  روستا زندگی میکنن ولی دومی خانوادش به خانوادمون ا ...

من این هارو نمیدونم  اونکه پول دارررررهههه خوبه 😁😁😁😁

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر