2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم همون دکتر توذهنمه اگه منظور دوستمون همون باشه  دکتر ملکی و روحی گیلانی چطورن ؟

اسی دیدی؟

برای سلامتی پدرو مادرم دعا کنید تنها امید من تو این دنیا بابامه مادرم هستند🙏🏻مرسی بابت دعاهای قشنگتون مهربونا🤗😘
اسی گذاشتم

چند سالته فک کنم کم سنی 

برای من بزرگ تره یکم البته کلا فرم بینیم با مال تو فرق میکنه 

اما بینیت راحته عملش استرس نگیر خوشگل میشه

خودت باش   مگه خودت چشه   والا   
۲۱سالمه مال من انگاری ورم داره رفتم یه سری دکتر بهم گفت رگ های بینی ات برجسته شد

ولی ب نظرم خوب میشه چون خیلی مشکلی نداره توکل کن ب خدا تحقیق کن ی دکتر انتخاب کن برو عمل کن 

خودت باش   مگه خودت چشه   والا   
چند سالته فک کنم کم سنی  برای من بزرگ تره یکم البته کلا فرم بینیم با مال تو فرق میکنه  ا ...

کجا هستی؟؟تهرانی؟ تا الان اسم دکتر هایی پیدا کردی  میگب

برای سلامتی پدرو مادرم دعا کنید تنها امید من تو این دنیا بابامه مادرم هستند🙏🏻مرسی بابت دعاهای قشنگتون مهربونا🤗😘
ولی ب نظرم خوب میشه چون خیلی مشکلی نداره توکل کن ب خدا تحقیق کن ی دکتر انتخاب کن برو عمل کن 

عزیزم انشالله حاجت روا بشی برات صلوات فرستادم 

فرزان رضایی  کوهستانی  و...  حتما تحقیق کن ايشالله بینیت خوشگل بشه

مرسی گلم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز