2777
2789
شاید همینم از بد شانسیمه...

نبابا. اولا زیبایی یه چیز نسبیه یکی بمن میگه زشت یکی خوشگل. اعتماد بنفستو ببر بالا

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه‌موجودات زیبان..منم‌یه زمانی‌فکرمیکردم‌زشتم اما‌نظر بقیه اینطور نبود

منم مامانم اینا میگن که خوشگلم و چون به خاطر یه سری شرایط تو جمع یه افرادی قرار گرفتم که  دارم باهاشون تازه آشنا میشم یکی دوتاشون میگن که خوشگلم و نظر خود من اصلا اصلا اینطور نیست و خیلی قیافه خودم و زشت میبینم و بازم فکر میکنم که هرکی میگه خوشگلم الکی میگه 😣

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

منم مامانم اینا میگن که خوشگلم و چون به خاطر یه سری شرایط تو جمع یه افرادی قرار گرفتم که  دارم ...

حالا باز خوبه بقیه میگن شما خوشگلی

من همه عمرم چه از غریبه چه آشنا برعکسشو شنیدم🙂

اما من همیشه همینو از بقیه شنیدم که زشتم سیاهم....

فکرکردی‌ما نشنیدیم.من‌جایی هستم‌که سفیدی خیلی براشون مهمه...وخب ازنظدر اونا زیبا نیستم...من‌گندمی یا سبزه روشنم...اما اونی که مسیله‌پوست‌مهم‌نیس اینطور نمیگه.اتفاقا یه‌خانمی فکرکرد‌متاهلم‌بخاطر حلقه گفت یه دختر‌خوشگل‌مثل خودت بهم‌معرفی‌کن.دوست‌پسرم‌بااینگه چشم‌رنگی‌سفیده اما‌باز اول گفت عاشق چشمای زیبات شدم‌یامیگفت‌چه‌خوشگل شدی و.....خیلیم‌ازخودش خوشگلتر هستم😅😅میشه عکستو ببینم

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

یه چیزی بگممم ... من اعتماد به نفسم خیلی خوب بود خودمو دوست داشتم و دارم و حس میکنم خیلی خوشگلم ولی ...

خب خوب بودنتون نگو جلو کسی

تو خلوت از خودت تعریف کن و قربون صدقه خودت برو

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

منم مامانم اینا میگن که خوشگلم و چون به خاطر یه سری شرایط تو جمع یه افرادی قرار گرفتم که  دارم ...

دیدتو عوض کن.من‌وقتی حالم‌خوب به‌پوست‌مو‌و...میرسم‌یعنی ماسک‌پوست و شونه‌کردن مو‌و لباس خوشگل‌و.....اصلاچهرم‌زیبامیشه.وقتی غمگینم‌انگار‌زشت‌میشم 

حالا باز خوبه بقیه میگن شما خوشگلی من همه عمرم چه از غریبه چه آشنا برعکسشو شنیدم🙂

واقعا میگفتن ؟ من چرا نمیتونم هیچ کس و زشت ببینم جز خودم قیافه همه رو دوست دارم مثلا وقتی میگن قیافه فلانی خوب نیست و من بگم خیلی خوشگله چنان نگاهم میکنن که انگار من چشام ایرادی داره 🤦🏻‍♀️من یجورایی قلبم و عقلم هماهنگ هستن که اگه طرف آدم خوبی نبود چهرش هم زشت میشه ولی اگه یکی مهربونه باشه و خونگرم زیباترین و محبوب ترین چهره برام میشه 

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

فکرکردی‌ما نشنیدیم.من‌جایی هستم‌که سفیدی خیلی براشون مهمه...وخب ازنظدر اونا زیبا نیستم...من‌گندمی یا ...

قطعا زیبایی عزیزم❤️

ولی من تابحال وارد هر رابطه ای شدم بخاطر همین مسئله جدایی پیش اومد و هیچوقت اولویت کسی نبودم

ببین تو فامیل مثلا‌من‌گندمیم‌باکسی‌که سفیده یه نفرکه‌پوست‌اهمیتی نداره مارو ببینه‌میگه تو خوشگلتری از خیلی از دخترا فامیل.چون‌پوستمم‌گندمی...قدم تقریبا از همشون بلندتره یا‌جز بلندا هستم.لاغرم‌تناسب اندام‌دارم.چشم‌درشتی دارم و ابرو مشکی و بلند

اما‌اونکه‌براش پوست مهمه‌میگه‌اون زیباس

زن‌داداش خودم دختر خواهرا خودشو که از معمولی معمولی ترن خداییی‌میگه زیبا منومیگه‌معمولی بانمک😐برامم‌مهم‌نیس مهم‌دید بقیس