2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی نصیحتم نکرده

❣︵من از دوتا چیز متنفرم.                                               یکی اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق،فهمیده و باهوش.                                                             دومی اعتماد به نفس نفرت انگیزه احمق ها                و متوهم ها︵❣                                                   ❝ آه از غمی که تازه شود با غمی دگر❞                     #ایرانم_دوباره_تسلیت💔                                                          🇮🇷⁩                                         ❥❥تلخیِ صبح ۱۳ دی ۹۸ هر روز صبح تکرار میشه.                                                 ↺💔↻

یه دوست چن ساله دارم اقاعه بچه ام داره

چن وقت یبار میبینمش یه ادم باتجربه و دوران دیده اس

یه روز حالم بد بود اتفاقی دیدمش و قشنگ ترین حرفو بهم زد

گفت ببین فلانی مغزتو مثل زودپز کن بزار از طریق دوتا سوت رو درش هوایه داخل مغزت خالی شه همه مشکلاتو دور بنداز وگرنه میترکی 

من یه دختر قوی ام، هیچوقت کم نمیارم ،شاید به یه فنجون قهوه، یا کمی گریه، یا موندن یه روز توی تخت نیاز  داشته باشم،ولی قوی برمیگردم.  یا حق♡                                                       
پولاتو جم کن🙄🙄

عالی بود😂😂

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

مادر بزرگم میگفت ظرفی که با یه پیاله اب تمیز میشه چرا با یه قمقمه اب بشوری

یعنی وقتی غذا میخوری زود بشور نگذار خشک شود بعد وقت بیشتری ازت بگیره

یا اینکه میگفت هر کی امد خونه ات نمیگه چه زرنگه چند رج قالی بافته میگه چه زنی که خونش اینقدر کثیفه

یعنی اول خونه ات را تمیز کن بعد برو دنبال کار و هنرت

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
"امیدت به خدا باشه نه خلق خدا دخترم" اینو دوست بابام تقریبا دو هفته پیش گفت بهم مدام یادمه

چه بابای دوست باحالی داشتی

من 18 سالم بود رفته بودم تازه دانشگاه نه ارایشی نه لاکی ساده ساده

بابای یکی از بچه ها که دو سال از من بالاتر بود منو که دید و بهش که معرفیم کرد دوستم یه نگاهی بهم کزد و گفت همیشه به ناخن هات لاک بزن شاید یه نفر خواست دستتو بگیره!!!!!! 

تا الان هنوز تو شوکم که منظورش چی بود و این حرف یعنی چی

خلاصه که اینم از باباهای دوستای من....