2777
2789
عنوان

خونه ی کوچیک من +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 300264 بازدید | 1690 پست
آهان گفتم عکسا اشناست،خونه حیاط دار یه چیز دیگست صفاش،

اره اینجا کوچیکه ولی پراز نور و عشقه 🤍

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشالله بزرگتر و بهترشو میخری    

ممنون عزیزم ♥️

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
چقدر چهرتون خوش انرژیه 😍از سلیقه و وسایلاتون لذت میبرم همیشه 🥰👌

مرسی عزیزم چ خوب ک حال خوبتو تقسیم میگنی باهام همیشه 🌹

عزیزم نظرت در مورد مبل ال چیه ؟ مدلی که شما گفتید اسکاندیناوی منم خیلی دوس دارم عکساشو دیدم اکثرا م ...

خشگله عزیزم 

اتفاقا کرم ترند شده خیلی زیبا میشه با رنگ های خنثی مچش کرد عالی میشه 

من ندیدم میشه لطفا بزاری

منم خونم کوچیگه میخام ایده بگیرم ازت

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

دوباره بزار لطفا🥺

سلاممممم خوشگلهههه چه دماغ خوش فرمی عجب لبایی عاشق لبخند نانازت شدم در یک جمله کل  گل های دنیا جلوی زیبایی تو کم میارن اگه کسی امروزت بهت نگفته من میگم: خیلی دوستت دارم و به وجودت افتخار میکنم .زندگی هنوز هم پره از بوی لیمو و سیب و پرتقال فقط باید بوییدش.عاشق کتاب مخصوصا کتاب های قانون جذب و... خوشحال میشم بهم معرفی کنید و اگه نتیجه ای داشتین بهم بگین. دوست دارم صبح تا شب وسایل قدیمی رو جمع کنم و کنار خودم تلنبار کنم. هیچی تو این دنیا منو به اندازه غروب بارونی زمستون خوشحال نمیکنه.بنده از کاه کوه میسازم.اشک من دم مشکمه لطفا با من یکی دعوا نکنید.. اگه حرفی زدم که با علایق شما مغایرت داشت از همین تریبون معذرت میخوام.خوشبختی مثل بوی نارنگی ته کلاسه وقتی که شروع بشه بوش همه زندگی رو میگیره"اگر ما کردها امیدوار نبودیم خیلی زودتر از بین رفته بودیم." خیلی حرف زدم دیگه میرممم .داشتم میگفتم خواهر یک عدد شوهر دارم اسمش چیه؟(ارسطو دیگه مگه اسممونمیبینی.)شوهر من الکی پشتش حرف زیاده وقتی مثل دوتا ملخ عاشق کنار هم نشسته بودیم خودش گفت من اولین دختریم که رفته خواستگاریش دختر محمود نقاش و زن چینی و خواهر زاده اوس موسی همش بهونست اینارو حسودا ساختن رابطه مارو بهم بزن چون تو این دوره زمونه شوهر به این اقایی و صد برابر جذاب تر از  شوشویی من مگه پیدا میشه؟

اسی گفتی شیراز زندگی میکنی 

قیافه اکثریت چجوریه ؟ 

شنیدم معمولین درستهگ

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙