2777
2789
عنوان

فیزیوتراپی

| مشاهده متن کامل بحث + 11775 بازدید | 29 پست
لباس بدی پایین یعنی چی؟ یعنی من باید لباس با حجاب ببرم؟ کاملا باید شیو کنم؟ بله بیمه تکمیلی دارم&nb ...

بسته به ناحیه فیزیوتراپی داره.باید اون ناحیه رو برهنه کنی دیگه.هر روزه به جز پنج شنبه و جمعه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر تهران هستین کلینیک سینوهه کارشون عالی اول روش های غیر جراحی رو امتحان میکنن یعنی اصلا روش درمانشون غیر جراحی پزشکاشون بسیار با تجربه هستن و همه دارای کد وزارت بهداشت و از جدید ترین متد و تجهیزات برای درمان استفاده میکنن

تلگرام

و

اینستاشون رو چک کنید مدام مطالب مفید در مورد این مسائل میزارن که خیلی میتونه کمک کنه

اینم آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272
https://jamalypt.com/
اگر به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی مثل تزریق اوزون و ... هم نیاز داشته باشید خودشون راهنماییتون میکنن
https://dr-jamaly.com

مادرم برای دستش و کمرش چند جلسه فیزیوتراپی رفت بیمارستان مهر و اونجا قبل از مراجعه کامل راهنمایی کردن و گفتن باید چه کارهایی انجام بده و خیلی هم کارشون عالیه پیشنهاد میکنم بری

سلام عزیزم بستگی به مشکلت داره ولی سعی کن لباس ازاد بپوشی چون درمان های فیزیوتراپی : https://fastyle.ir/%D9%81%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C/ معمولا روی پوست بدن اعمال میشه من خودم کلینیک فیزیوتراپی آیتن : https://iranpt.com/ برای کمردرد رفتم هم تمرین ورزشی داشتم هم لیزر که خوب با لباس ازاد خیلی راحت تره

سلام. من تجربش رو دارم برای گردن و شانه. بستگی داره چه روشی باشه اخه. ممکنه ماساژ باشه، ممکنه دستگاه باشه... فرق می کنن باهم. من مثلا با دستگاه بود درمانم. درد نداشت یکم گزگز حس میکردم. قیمت رو هم دقیق نمیدونم چون بستگی داره کاملا به بیماریت و شیوه درمانت. من کلینیک هدف رفتم توی ونک. شمارشون رو میزارم میتونی قیمت بپرسی 02188041761

من تجربه خیلی خوبی از فیزیوتراپی در منزل با "ویزیت اول" داشتم. واقعاً از رضایت کامل خودم از این خدمات مطمئن هستم. بهبودی من خیلی سریع‌تر از آنچه که فکر می‌کردم پیش رفت و این برایم خیلی مهم بود. همچنین، محیط امن خانه باعث شد احساس راحتی بیشتری داشته باشم. فیزیوتراپیست نه تنها به من کمک کرد، بلکه به خانواده‌ام هم آموزش داد که چگونه از روش‌های درمانی در منزل استفاده کنند. ثبت درخواست هم خیلی راحت بود؛ یا از طریق سایت و یا با یک تماس تلفنی، همه‌چیز به سرعت انجام شد. واقعاً این تجربه را به همه توصیه می‌کنم!
شماره تماس:

021-47628200

من تجربه خیلی خوبی از فیزیوتراپی در منزل با "ویزیت اول" داشتم. واقعاً از رضایت کامل خودم از این خدمات مطمئن هستم. بهبودی من خیلی سریع‌تر از آنچه که فکر می‌کردم پیش رفت و این برایم خیلی مهم بود. همچنین، محیط امن خانه باعث شد احساس راحتی بیشتری داشته باشم. فیزیوتراپیست نه تنها به من کمک کرد، بلکه به خانواده‌ام هم آموزش داد که چگونه از روش‌های درمانی در منزل استفاده کنند. ثبت درخواست هم خیلی راحت بود؛ یا از طریق سایت و یا با یک تماس تلفنی، همه‌چیز به سرعت انجام شد. واقعاً این تجربه را به همه توصیه می‌کنم!
شماره تماس:

021-47628200

ویزیت اول در فیزیوتراپی یک گام مهم در مسیر بهبودی است، اما برخی از افراد ممکن است به دلیل محدودیت‌هایی مانند مسافت یا زمان، نتوانند به مرکز درمان مراجعه کنند. در این مواقع، فیزیوتراپی در منزل توسط فیزیوتراپیست خانم یا آقا یک گزینه عالی است که علاوه بر ارائه درمان‌های موثر، قیمت مناسبی را نیز ارائه می‌دهد. این روش اجازه می‌دهد تا بیماران با شرایط مختلف درمانی، از جمله کسانی که مبتلا به مشکلات حرکتی هستند یا نیاز به بازسازی بعد از آسیب دیدگی دارند، به بهترین شکل ممکن مورد مراقبت قرار گیرند، زیرا این شرایط مختلف درمانی بستگی به نیازهای خاص و وضعیت بیمار دارد.

بعد از تصادفی که داشتم و مشکلی که برای پام پیش اومد، نیاز به فیزیوتراپی داشتم. یه دوست خوبم دکتر عرفان صارم رو معرفی کرد و باید بگم که از همون جلسه اول متوجه شدم که انتخاب درستی داشتم. دکتر صارم با حوصله و دقت همه چیز رو توضیح می‌داد و تمریناتش دقیقاً روی نقطه ضعف‌های بدنم کار می‌کرد. الان بعد از چند جلسه، پام خیلی بهتر شده و دیگه اون محدودیت حرکتی رو حس نمی‌کنم. خیلی خوشحالم که بهش مراجعه کردم!

لباس راحت بپوش که حرکتت آزاد باشه. قبلش نیاز به کار خاصی نداری، ولی اگه درد زیادی داری به فیزیوتراپ بگو. حین درمان ممکنه یه کم درد داشته باشه، مخصوصاً وقتی تمرینات انجام میدی، ولی قابل تحمله. بعد از درمان ممکنه احساس کوفتگی داشته باشی، ولی به مرور بهتر میشه. هزینه بستگی به مرکز درمانی داره، بعضی بیمه‌ها پوشش میدن، باید از جایی که میری بپرسی. معمولاً جلسات بین روزی یک‌بار یا چند روز در میونه، بستگی به شدت مشکلت داره. اگر بیمه برات مهم هست بزن بیمه های طرف قرارداد با فیزیوتراپی پارسه مقاله اش رو می یاره و با همه بیمه ها طرف قرارداد هستن.

فیزیوتراپی معمولا بستگی به نوع درمانت داره، لباس راحت بپوشی بهتره، اگه برای زانو یا کمره، شلوار گشاد بپوش. قبلش نیاز خاصی نیست جز اینکه تمیز باشی و استراحت کرده باشی. حین درمان ممکنه یه کم درد داشته باشه ولی قابل تحمله. بعدش هم بعضیا احساس سبکی دارن بعضیا یه کم درد. هزینه بستگی به مرکز داره، ولی بیمه بعضی جاها رو قبول می‌کنه، باید ازشون بپرسی. فاصله جلساتم معمولاً یه روز درمیونه، ولی بستگی به شدت مشکلت داره. برای اطلاعات دقیق‌تر می‌تونی با فیزیوتراپی پارسه تماس بگیری، دکتر محمود اکبری اونجا هست و با بیمه‌ها هم طرف قرارداد هستن.