2777
2789

عااالیه مبارکت باشه

دماغ تازه خریدی چسبشو نکندی😍😂😂😂

🚶‍♀️اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ..

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چ مدلی عمل کردی

کاش قبلشم میزاشتی

منم دوس دارم عمل کنم

🚶‍♀️اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ..

عالیه مبارک باشه

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

قشنگه  مبارکه 

چند و کجا عمل کردی

مفهوم بدبختی اونجایی برام معنی شد که دختر ۵ سالم یه شب که باباش مثه خیلی وقتای دیگه مارو گذاشت و با دوستای عیاش و بی خانوادش رفت دور دور و گشت و گذار ،با چشمای معصومش تو صورت من نگاه کرد و گفت مامان غصه نخور من تو خیابون یه مغازه هایی دیدم که عروسکِ "آقا" میفروشن چشم و لب و دهن دارن دست و پا دارن کلاه هم رو سرشونه من فردا میرم یدونه اشو برات میگیرم تا دیگه شبا تنها نمونیم تو خونه و اون عروسکه با تو مهربون باشه و نازت کنه گریه اتم در نیاره 😔😔😔😔 اونشب فهمیدم مردونگی تو وجود بعضی مردا حتی از مانکن های مغازه ها هم کمتره اونا حداقل انقدی بدرد میخورن که احساس کنی کسی پیشت هست و تنها نیستی و اشکتم در نمیاره ...
نیمه فانتزی 

گفتماااا

نیمه فانتزی عالیه