2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرقش با زود پز چیه؟

حجم آبش کم نمیشه. فقط همون حدی که مواد توی غذا، آب جذب کنه کم میشه وگرنه مثل زودمز نیست که از آبش تبخیر میشه.

و

اینکه روی تایمش میذاری و میتونی به کارهای دیگت برسی، بخوابی یا حموم بری و اینا خیالت راحته

من روی گاز باشه جرات نمیکنم ولش کنم

کلا سلیقه ای هست استفاده از زودپز یا تندپز برقی. اما من هردوش رو دارم اما فقط از تندپز برقیم استفاده میکنم. البته اگر جایی زندگی میکنید که زیاد قطعی برق دارید به دردتون نمیخوره.

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
حجم آبش کم نمیشه. فقط همون حدی که مواد توی غذا، آب جذب کنه کم میشه وگرنه مثل زودمز نیست که از آبش تب ...

مارکشو میگی؟

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
مارکشو میگی؟

اونقدری مارک های مختلف فکرنکنم خیای فرقی داشته باشن. بیشتر به کیفیت قابلمه اش نگاه کن. مال من قدیمیه از این کنوود چینی هاست. ۸ ساله دارمش. خیلی خوبه اما کیفیت قابلمه اش پایینه. الان مارکهای متفاوت زیادی اومده. مثلا فلر مارک خوبیه اما خیییییلی گرون شده. فکر کنم مال خواهرم همیلتونه خیلی راضیه. توی سایتها مارکهای مختلف رو نگاه کن و نظرات کاربران رو باهم مقایسه کن. 

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
اونقدری مارک های مختلف فکرنکنم خیای فرقی داشته باشن. بیشتر به کیفیت قابلمه اش نگاه کن. مال من قدیمیه ...

دستت درد نکنه عزیزم ممنون 

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍