2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر سر پول

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 46 پست
این حرف اصلا درست نیست  تهش ختم میشه به طلاق و قهر

آره منم نمی‌خوام این حرفا بزنم خودش باید درک و شعور داشته باشه بفهمه من زنم از این در خونه میرم بیرون شاید بخوام چیزی بخرم پول لازم داشته باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چیکار کنم

با خودش برو خرید دو سه بار که خرج کنه میبینه زن خرج داره بعدش بهت میده با دعوا و اینا فقط کارت میکشه به قهر و طلاق خپایی نکرده سعی کن با خوبی ازش بخای دلایل منطقی بیار براش بگو‌منم خرج. دارم منم میخام ب خودم برسم برا تو تو شوهرمی جوونی من ب خودم نرسم بیشتر همه تو دلت میگیره

من با خودش میرم که خودش حساب کنه دو ساعت التماس پول نکنم

به خودش هم که میگم اینقدر امروز و فردا می‌کنه که شد سه ساله. و من چیزی نخریدم واقعا آدم دیگه غرور و شخصیتش رو باید بزاره زیر پاش خیلی ناراحتم انگار دارم التماسش میکنم خب آدم شخصیت داره والله دیگه از رو رفتم

آره منم نمی‌خوام این حرفا بزنم خودش باید درک و شعور داشته باشه بفهمه من زنم از این در خونه میرم بیرو ...

من همیشه میگم شاید وقتی خونه نبودی بیفتم پام بشکنه یا سرم گیج بره حالم بد شه نباید یه صدتومن داشته باشم برم دکتر؟ باید منتظر شم تو بیای یا برم در خونه همسایه روبزنم 

حیف حیف آدم نمیشه

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
با خودش برو خرید دو سه بار که خرج کنه میبینه زن خرج داره بعدش بهت میده با دعوا و اینا فقط کارت میکشه ...

فقط وعده سر خرمن میده ولی به حرف و قولش عمل نمیکنه فقط با زبون میخواد راضی نگهت داره انگار من بچم

وقتی صدبار گفته نداده خب دیگه وقتشه با قانون تهدیدش کنه  فک نکنم حاظر بشه طلاق بده و مهریه و ن ...

عزیزم اون برای مراحل آخره 

مردا از تهدید خوششون نمیاد الکی الکی تهش میشه طلاق

ایشونم بخواد بره نفقه بذاره اجرا آقا خیلی راحت میتونن بگن تو خونه نشسته میخرم میارم میخوره لخت هم که نمونده لباس داره 

همه اینا رو میگه تهش زن دست از پا دراز تر برمیگرده 

مگه اینکه زن مهریه بذاره اجرا 

که دیگه حرمتی نمیمونه فک کنم 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
عزیزم اون برای مراحل آخره  مردا از تهدید خوششون نمیاد الکی الکی تهش میشه طلاق ایشونم بخواد بر ...

نه بابا نمی‌خوام کار به اینجور جاها بکشه،فقط چیکار کنم درست پول بده