2777
2789
عنوان

حقوق همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ما گوشت و مرغو از شهرستان میخریم  گوشت کیلویی ۱۳۰تومن مرغ هم دونه ای حدودا۱۵۰تومن برنج ...

چقدر ارزون خوشا بحالتون

اسی دیدم ۲۸سالته میخوای مجدد درس بخونی ببین تو چهارسالم دوباره درس بخونی کی بچه دار بشی؟ سن باروریت میگذره

ببین اگر پس اندازی هم میخوای بکنی به نظرم برای بچه بکن نه درس

درس زو همیشه میشه خوند اما همیشه نمیشه بچه دار شد

ما خانوما زمان محدودی داریم

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰
خدا بهتون کمک کنه عزیزم شرایط همه بده الان  باز من همسرم نصف روزش خالیه شاااااید یک درصد بتونه ...

تا ساعت ۲  از دوام میاد استراحت بعدش باشگاه میره وقتی نمیمونه

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤
چقدر ارزون خوشا بحالتون اسی دیدم ۲۸سالته میخوای مجدد درس بخونی ببین تو چهارسالم دوباره درس بخونی کی ...

همینکه دانشگاه قبول شم یه ترم بگذره اقدام میکنم 

میدونم ولی بچه بیاد دیگه نمیشه درس خوند 

همینکه دانشگاه قبول شم یه ترم بگذره اقدام میکنم  میدونم ولی بچه بیاد دیگه نمیشه درس خوند

نه نمیشه اصلا!

مخصوصا اگر شیر خودت رو بدی

من سرکار میرفتم با خودم گفتم بعد ۶ماه برمیگردم اما هم شب بیداری هم نگهداری بچه خیلی زمانت رو میگیره در حدی که وقت خواب هم نداری چه برسه درس خوندن 

مگر پرستار ۲۴ساعته تو خونه باشه که اونم با درآمد ماها غیرممکنه

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰
چ فرقی داره الان دیگ حتی تو روستام باشه قیمت برنج همونه مرغ همونه تمام اقلام قیمت یکیه تفاوت قیمت ...

نه عزیزم قیمت خیلی چیزها مثل میوه وخیلی چیزها حتا گوشت ارزون تره  از روهوا نمیگم ها خرید کردم میدونم بعد سطح زندگی توشهرستان باتهران خیلی فرق داره حتا توقیمت رستوران هاش خیلی ازتهران پایین تره

نه عزیزم قیمت خیلی چیزها مثل میوه وخیلی چیزها حتا گوشت ارزون تره  از روهوا نمیگم ها خرید کردم م ...

خب فداتشم

کلان شهر ها با تهران فرقی ندارند

ما هم سفر میکنیم

میگم تفاوت قیمت مسکن و اجاره بها بله دارند ک ب طبع دستمزداشون بیشتره

ولی اقلام خوراکی هیچکدوم تفاوت ندارند تهرانم مانند کلان شهر بالاشهر پایین شهر داره ک فقط قیمت میوه اونم ب الطبع بخاطر کیفیتش فرق داره

ولی مرغ و گوشت قیمت صنفی هست شاید مغازه ب مغازه تا ۵ هزارتومن تفاوت داشته باشه اما ن بیشتر

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
نه عزیزم قیمت خیلی چیزها مثل میوه وخیلی چیزها حتا گوشت ارزون تره  از روهوا نمیگم ها خرید کردم م ...

ما روستاییم اینجا برنج هندی ۱۰ کیلیویی ۴۰۰ 

مرغ کیلویی ۷۵

ماهی ۱۴۰

گاو۲۰۰

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤