مشکلی نداره نزدیک زایمانته دیگه ب باز شدن دهانه رحمتم کمک میکنه از کی گفته بود نداشته ...
کلا دکترم میگفت مشکلی نداره اما آخرین بار که رفتم هفته ۳۸ بودم تاکید کرد که داشته باشم . حالا میخواستم ببینم الان بزرگ تر شده جنین تو لگنم هست براش بد نباشه
ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید میگفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضیاند!🙃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلا دکترم میگفت مشکلی نداره اما آخرین بار که رفتم هفته ۳۸ بودم تاکید کرد که داشته باشم . حالا ...
نه عزیزم مشکلی نداره
من ماما ام
وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸ هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منهو بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
خداتو شکر کن منم سرکلاژی بودم هفته ۳۳زایمان🥺 بچه ام ۱۸روز دستگاه بود داشتم تایپیکات رو میخوندم اون ...
وای عزیزم الان حال کوچولوت چطوره؟🥺
تا آخرین روز عمرم یادم نمیره چقد این چندماه بهم سخت گذشت سختی و استرسش ب کنار اینکه هیچکس حتی مادرت خبر مرده و زندتو نگیره ی لیوان آب دستت نده خیلی درد داره
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
وای عزیزم الان حال کوچولوت چطوره؟🥺 تا آخرین روز عمرم یادم نمیره چقد این چندماه بهم سخت گذشت سختی و ...
نه من مادرم برام خیلی زحمت کشید خدایی هفته ای ۵روز پیشم بود ولی خب خیلی روزای سختی بود پر از استرس و ترس اینکه بچه ات چی میشه اخرش...الان ۴سالشه شده هوو مامانش😂😂
نه من مادرم برام خیلی زحمت کشید خدایی هفته ای ۵روز پیشم بود ولی خب خیلی روزای سختی بود پر از استرس و ...
خوش ب سعادتت من یبار ی گلایه کوچولو ب مامانم کردم ک پیشم نیومدی، چهار روز قهر بود الانم دم زایمان داره بهم استرس و فشار عصبی وارد میکنه ک باااید سه چار روز بعد زایمان بیای خونه ما نزدیک ۴ساعت فاصله هس سختمه گفتمش ن قهر کرده باز😏😂اینم شانس مایه
ای جان خدا برات حفظش کنه
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡