2777
2789
عنوان

شستشوی خود موقع پریود ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 9427 بازدید | 139 پست
بله گفتید از این بیماریا میمردن، همون خط اول! خارجی ها روزای غیر پریودشون هم خودشون رو نمیشورن من ...

به نظرم خیلی واضح راهکارهای جلوگیری از عفونت رو نوشتم. در مورد خارجی ها هم نوشتم که فرقشون با ما چیه و بله قدیم تر ها از بیماری های ساده امروزی مثل وبا یا اسهال میمردن. در هر صورت قاطی کردن مباحث کمکی به کسی نمیکنه. 

متاسفانه تو نی نی سایت، نسبت به صحبت های علمی بیشترین واکنش وجود داره. انگار که در اروپای قرون وسطی هستیم.  قصد ندارم کسی رو قانع یا توجیه کنم، به نظرتون احترام میزارم ولی قبولش ندارم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اب پاک رو فکر میکنین عفونت میاره

اونوقت نظرتون راجب ادرارو مدفوعو خونی که هفت روز یجا بمونه چیه؟

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
به نظرم خیلی واضح راهکارهای جلوگیری از عفونت رو نوشتم. در مورد خارجی ها هم نوشتم که فرقشون با ما چیه ...

عزیزم من  خودم این موضوع رو که استارتر گفتن رو قبول ندارم، حتی اگه غلمی و کاملا درست هم باشه نمیتونم انجام بدم! 

خارجی ها هم هیچ فرقی ندارن، مثل ما ، بعضیاشون هر روز میرن حموم بعضیاشون هر چند روز 

منتها اگه هر روز هم برن بازم تا چندین ساعت کثیف هستن تا وقتی که برن حموم

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋