2777
2789
عنوان

مایو شنا

| مشاهده متن کامل بحث + 3395 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مائده خانم اول هم که میری داخل گوشیت رو میگیرن گوشیت هم بذار رو سایلنت بعد کلید کمد بهت میدن. کفشاتو ...

فقط ی سوال

همونطور ک بچه ها گفتن با مایو برم زیر دوش؟

برام خیلی خیلی دعا کنید لطفا😘محتاجم ب دعا
چرا باید حتما کلاه داشته باشه حالا نمیشه کلاه نباشه  

من تا حالا نرفتم 

اینو شنیدم حتما باید باشه 

جدی؟؟؟ 

سوالی بود جمله م 😂

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
باید حتما کلاه داشته باشی 

خیلی جالبه تو استخر کشورهای دیگه اصلا کلاه نمیخواد حتی خودشون حوله میدن ولی دمپایی شخصیه خودت باید ببری یعنی بار اول ما همینطور موندیم اخه ما حوله برده بودیم گفتیم دمپایی اونجا میدن دیدیم برعکسه😂

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد…!!! ایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟
چرا باید حتما کلاه داشته باشه حالا نمیشه کلاه نباشه 

نه جز قوانین استخرهاست

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
خیلی جالبه تو استخر کشورهای دیگه اصلا کلاه نمیخواد حتی خودشون حوله میدن ولی دمپایی شخصیه خودت باید ب ...

ینی دمپایی هم میخواد؟ من ندفتم تاحالا

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
خیلی جالبه تو استخر کشورهای دیگه اصلا کلاه نمیخواد حتی خودشون حوله میدن ولی دمپایی شخصیه خودت باید ب ...

ن بابا منم خیلی وقت میشه نرفتم یهو این تایپک رو دیدم دلم خواست واسه این پرسیدم اکه لازمه حتما بردارم 

من آمده ام تا جهان را تسلیم آرزوهایم کنم