2777
2789
عنوان

عکس مبل هام

| مشاهده متن کامل بحث + 1729 بازدید | 99 پست
چقد من خرم که ۱۰۰ دادم واسه چوبیام دلم سوخت واسه خانوادم اسی ببخش پز نبودا افسوس خوردم چه دلت بزر ...

ناراحت نباش عزیزم😆 به جاش چندسال استفاده میکنی بعد تنوع میدی به دکوراسیونت

من 6ساله دارم از جهیزیه ام استفاده میکنم و خیلی هم دوسشون دارم چون هنوزم بیشتر وسایلا مده

حتی از مد هم بیفته استفاده میکنم🤣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بمن اینجا گفتن استیل نخر

خوب کاری کردی استیل نگرفتی چون دیگه خز شدن من میز تی وی و کنسولم پایه استیله بدجور از چشمم افتادن بعد ۹ ماه مبارکت باشه مبلات شیک و ساده هستن همیشه تو بورسه این مدل 

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

عه چه خوب خوشبختم 😍 الان ساکن سرابی؟

اره تازه ازدواج کردم هردن گدرم سراب گلرم۵ماه ازدواج کردم تزدن این بو آی گدجیم لباسلارمی گترم مامان بابام اوردا سرابین هانکی طرفندسن

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
خوب کاری کردی استیل نگرفتی چون دیگه خز شدن من میز تی وی و کنسولم پایه استیله بدجور از چشمم افتادن بع ...

مرسی عزیزم فداتشم 

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

اسی دخترداییم از مبل های تو گرفته راضیه میگه حتی می‌خوابم روش خراب نمیشه

😶ببخشید منتظرتون گذاشتم

اسی قشنگه مدلش ولی اگه میتونی رنگارو عوض کنی بهتره ،حالا این نظر من بود هر طور خودت میپسندی ،و اسی جون یک سوال داشتم ،مدل مبلی که خودت پسندیدی، چی بود؟

طرف برج میلاد خوشبخت بشی کدوم شهر رفتی؟

من تهران ماهم طرف های مخابرات هستیم می‌شناسی هوا سرده الان اونجا خیلی زیاد میخوام بیام پالتو کاپشن هامو ببرم