دوستان من 23سالمه. پدر ندارم پارسال عمرشونو دادن به شما خواهش میکنم نیاید بگین فعلا زوده بچه ای از این حرفا . تحصیل کرده هم هستم لسانس مو گرفتم هر خواستگاری واسم بیاد همدیگرو پسند میکنیم باهم صحبت میکنیم ولی در اخر جور در نمیاد دیگه خسته شدم بخدا واقعا تنهایی بد دردیه خصوصا برا دختری ک پدر نداره
رفیق حالا که خواستگار زیاد داری به خدا بگو خدایا اونیو قسمتم کن که تو و حسینت بخواینش غیر از این تنهایی رو ترجیح میدم از ته دلت دعا کن اصلیترین معیارتم ایمانش باشه چون کسی که ایمان ندارم دین ندارن خطرناک میشه چون هیچ نیرویی که جلوش بگیره نیست به جز انسانیت که اونم خیلی محدوده و نمیتونه به اندازه ایمان جلوی کارای بد کسی رو بگیرع کسی که خدا که آنقدر عاشق بندشه که پدر مادر عاشق بچش نیس رو نخواد فردا ممکنه تویی که یک هزارم خدا هم نمیتونی بخوایشو نمیخواداااا توجه نکن نگو زود ازدواج کنم برم بسپر به خدا از فقرش و قیافش و همچین چیزایی نترس من خودم اولین روز که اومدن خواستگاریش از قیافش بدم اومد ولی دیدم آخه انصاف نیست خدا جوونه به این همه چی تمومی فرستاده بخاطر قیافش ردش کنم بعد ازدواج خدا کاری کرد تو خونواده ی من به یوزارسیف معروف بشه و واقعا خوشگلترین پسر دنیای بنظر من برای من...شانستو بسپر به خدا بذار خودش ردیفش میکنه من حتی از پای کلا جنس مرد هم بدم میومد ولی خدا حتی یه جوری کرد پاهای شوهرمو خوشم بیاد مخصوصا انگشتای تپلی پاش حتی رنگ چشمش حتی شوخ طبیعی و مردونگیشدر عین حال بدون لوسیت مهربونیش همه چیییییزش رو ردیف میکنه جوری که بخواینش بعدم یه محبت بینتون میندازه معرکه و دیگه خوشبختی و خوشبختی و خوشبختی