2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من اصلا النگو و تک پوش دوست ندارم بنظرم خیلی خز شده یه دستبند ظریف خیلی قشنگتر و شیکتره. آیا اشتباه میکنم؟

والا دست هرکیو نگاه میکنم انگار زرگری سیارن واقعا فک میکنن قشنگ میشه؟ 

بچه ها من اصلا النگو و تک پوش دوست ندارم بنظرم خیلی خز شده یه دستبند ظریف خیلی قشنگتر و شیکتره. آیا ...

هرکس نظرخودشو داره 

خیلیا دوس دارن 

خیلیا هم نه 

طلاجنبه پس انداز داره بیشتر

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

ببین عزیزم ..مهم مهم نظر خودته نه هیچکس دیگه همین ک خودت دوسش داری بسه والا قرار نیس هرچیزی میخریم مورد پسند بقیه باشه..مهم دل خودته عزیزم از کسی نظر نخواه

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه
2790
2778
2791
2779
2792