2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه و با سیاست بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3232 بازدید | 149 پست
واسه پسرش اسباب بازی بخره ببره اینجوری توذهن بچه میمونه هرکیم ازش بپرسه کی اینو بهت داده میگه مامانم

عزیزم بچه مادرشو نمیشناسه ازش میترسه

لطفا و خواهشن برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر خانما ایشالا همتونم ب مراد دلتون برسین و هر چی از خدا میخوای ن بهتون بده 🙏🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای همین میگم نرو چون اون الان ازت می‌ترسه و درک تفکیک و فهم مسائل رو ندازه دوسال دیگ نمیترسه.  ...

امکان داره دو سال دیگه بدترم بشه

لطفا و خواهشن برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر خانما ایشالا همتونم ب مراد دلتون برسین و هر چی از خدا میخوای ن بهتون بده 🙏🌹
وقتی با رفتن ب دیدن بچه  قبل از موعد و درک بچه ، بدونی ک چ بدتر هایی و چ عذاب های سخت تری قراره ...

اولا که خانوم من نه چیزی به استارتر گفتم نه چیزی به کس دیگه ای 

که بخوام نمک به زخم اسی بزنم 

خودش قطعا بهتر از همه میدونه 

و فکر میکنم شما اشتباه ریپلای کردید یکی دیگه با استارتر بگو مگو داشت نه من 

من فقط گفتم دعا یا نفرین نکن حتی دشمنت

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

امکان داره دو سال دیگه بدترم بشه

استارتر پیشنهادم اینه حتما حتما با مشاور در میون بذار حتماااااا 

اما من فکر کنم نوجوانی بری شراغش کار برات دشوار تره

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

استارتر پیشنهادم اینه حتما حتما با مشاور در میون بذار حتماااااا  اما من فکر کنم نوجوانی بری شر ...

یعنی الان بهتره؟ 

اولا که خانوم من نه چیزی به استارتر گفتم نه چیزی به کس دیگه ای  که بخوام نمک به زخم اسی بزنم&n ...

ن گلم اشتباه ریپلای نکردم ، شما گفتید مادرها اصولا از دور دوام نمیارن ، کلیت ریپلای من این بود ک اگر لازم باشه مجبوری از دور ببینی و جلو نری و طاقت بیاری،مخصوصا اگر مادر باشی

متاسفانه احساسات ی مادر خیلی سخت کنترل میشه و واقعیت همون حرف شماست ، ولی کاش بهش بشه غلبه کرد وقتی شرایط ایجاب میکنه

اولا که خانوم من نه چیزی به استارتر گفتم نه چیزی به کس دیگه ای  که بخوام نمک به زخم اسی بزنم&n ...

قسمت های آخر حرفام کلی بود و مخاطبم همه دوستانی بود ک ممکنه وقت بزارن و کامنتم رو بخونن و یکم حواسمون باشه و دل این مادرا رو با غم بیشتر پر نکنیم

جسارت نکردم ب شما دوست عزیز🌹

قسمت های آخر حرفام کلی بود و مخاطبم همه دوستانی بود ک ممکنه وقت بزارن و کامنتم رو بخونن و یکم حواسمو ...

❤️🌹

هیچ وقت حتی بدون منظور ب یا مادر نگید بچه ش رو ول کرده. شما نمیدونید چی کشیده ک مجبور شده از ی تیکه ...

این داستانی که تعریف کردین من حدود سی سال پیش حالا کمی کمتر تو کارتن ایکیوسان دیدم.

بله حق با شماست

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
یعنی الان بهتره؟ 

استارتر اگه خودتی یا خواهرتی فرقی نداره.

فقط قانونی اقدام و شکایت کنید چون پدر بچه در حق مادر و بچه ظلم کرده و بگید تو اینهمه مدت نذاشته مادر و بچه رو همو ببینن

مطمئن باشید باهاش قانون برخورد میکنه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
استارتر اگه خودتی یا خواهرتی فرقی نداره. فقط قانونی اقدام و شکایت کنید چون پدر بچه در حق مادر و بچه ...

مثلا چه برخوردی