2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید لطفا

328 بازدید | 31 پست

سلام 😥کسی اینجاهست بتونه راهنمایی بده برای دکترمن اب میخورم حالت تهوع شدید و دل درد میگیرم میوه میخورم همینطور میسوزه معدم😣معدم یخ یخه  کجاباید برم؟؟

تهرانم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا برو متخصص گوارش یا دکتر عمومی

دکتذعمومی رفتم صدبار اهمیتی نمیدن ☹️طب سنتی رفتم میگن طبت سرده نمیدونم کجابرم درمان شم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
من چندساله همینم

خب پس 

احتمالا اندوسکوپی میکنن 

من کردم با دارو اوکی بودم ولی بعد قطعش باز همون شد 

اول برو پیش پزشک متخصص 

بعد طب سنتی

من نمیدانستم معنی هرگز را ؛ تو چرا بازنگشتی دگر🥲🖤
معدت سردی کرده  و  شاید عفونت داره  اسید معدت زیاده ؟

خیلی رفلکسم دارم زیاد 

میگن طبت سرد و خشک اماکجا برم بر درمان حالم الان خیلی بده 

دکتذعمومی رفتم صدبار اهمیتی نمیدن ☹️طب سنتی رفتم میگن طبت سرده نمیدونم کجابرم درمان شم

دکتر طب سنتی خوب بری بهتره، وقتی گفت طبعت سرده دارو نداد بهت؟! برو پیش دکتر فهیمی تهران امیراباده، قبل پمپ بنزین

لایک نکن لطفا
چرا چکاب نمیکنی زخم معده نیست چون من زخم معده گرفتم همین بودم ۴۰کیلو شدم از درداش

هرجارفتم انجام ندادن دکترا 

اب اصلا نمیتونم بخورم مشکلم اب و میوه اس😣غذاهم هرغذایی نمیتونم

خیلی رفلکسم دارم زیاد  میگن طبت سرد و خشک اماکجا برم بر درمان حالم الان خیلی بده

اره واسه همونه 

برو پیش متخصص گوارش اول

من نمیدانستم معنی هرگز را ؛ تو چرا بازنگشتی دگر🥲🖤

برو دکتر داخلی اگ متوجه شد ک چ بهتر نشد برو پیش متخصص معده!درمانگاه نداره اطرافتون پزشک داخلی معمولا هست،احتمالا مشکل از معدته،قرص فاموتدین،مترونیدازول خوردی؟