2777
2789
عنوان

ارتودنسی 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 39 پست
😭 نگوووو دیگه

چشم🤐

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چیه ،من یدونه دندونم کجه از بالا ،خیلی رو مخم بود ،بنظرت اشتباه کردم؟

تو فک میکنی 

بزار ارتوت تموم بشه میفهمی منم دندون پایینم روی اون دندونم بود الان عکسام‌و که میبینم اصلا خیلییی تغیر کردم 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
اها دوفکم سیم کشی کردمی یا فعلا فقط یدونه بعدشم بهتون نگفته چن تا باید بکشین

فقط فک بالا سیم کشی کرده ،پلاکم گذاشته فک بالا 

گفت طی پروسه اگر نیاز باشه میکشیم

شما چند وقته شروع کردین

فقط فک بالا سیم کشی کرده ،پلاکم گذاشته فک بالا  گفت طی پروسه اگر نیاز باشه میکشیم شما چند وقت ...

حدودا یکونیم ماه فعلا فقط فک بالا رو سیم کشی کرد دندونم گفت فقط 2تا باید بکشم از بالا