2777
2789
عنوان

یک سوال مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 33 پست

اولا که شما اصلا نظر بقیه مردم برات مهم نباشه سنگیییین ترین خانوم دنیا هم باشی باز توش حرفه پس خودت باش هر جور خودت دوست داری باش

دوم اینکه بستگی به عقیده داره از نظر ادمای خشک متعصبی احتمالا اره از نظر من تا جایی که شوخیا ازار دهنده و با شخصیت بقیه نباشه چرا که نه خیلی هم خوبه ادم بهش خوش میگذره من سالها پیش کلاس زبان که میرفتم بهترین تایم روزم بود همه هم خانوم متاهل بودن واینقدر شوخی میکردیم وخوش میگذشت من یدونه کلاسمم از دست نمیدادم بستگی به ادمای اطرافتون داره

من خودم اینطوری هستم. خانمی که برگزار کننده کلاس آموزشی هست بهم گفت زیاد خنده رو بودن و دهن رو کامل باز کردن برای خندیدن زشته و شخصیتت رو پایین میاره و گفت زشته برای یک خانم ۳۰ ساله که شوخی کنه و شیطنت کنه و زیاد خنده رو باشه. در حالیکه واقعا شیطنت هام اصلا زننده و جلف نیست.

❤دُل دُل اسم اسب امام علی هست❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعدم اتفاقا بین شوخ طبعی وسبک بودن مرزه...سبک بودن معمولا با لاس زدنو شوخی های زننده و رومخ بودن و این چیزاس ولی شوخ طبعی بقیه هم میخندن وانرژی خوب میگیرن بنظرم که تشخیص این دوتا از هم راحته

بعدم اتفاقا بین شوخ طبعی وسبک بودن مرزه...سبک بودن معمولا با لاس زدنو شوخی های زننده و رومخ بودن و ا ...

دقیقا همه میخندن و چند نفرشون گفتند ما ازت خوشمون میاد و مخصوصا از خنده هات. یجوری میخندی آدم خندش میاد. و خنده آرومی دارم اصلا صدای قهقهه ندارم.

من خودم اینطوری هستم. خانمی که برگزار کننده کلاس آموزشی هست بهم گفت زیاد خنده رو بودن و دهن رو کامل ...

آموزش چی میری آداب و رسوم بانوان سلطنتی؟😂

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
دقیقا همه میخندن و چند نفرشون گفتند ما ازت خوشمون میاد و مخصوصا از خنده هات. یجوری میخندی آدم خندش م ...

این خانوم همینقدر که اجازه داده به خودش تو شخصیت بقیه دخالت کنه تکلیفش مشخصه عزیزم هیچوقت هیچوقت هیچوقت بازم تاکید میکنم هیچوقت تو زندگیت سعی نکن همه رو از خودت راضی نگه داری چون هیچوقت نمیشه فقط خودتی که اسیب میبینی همین الان اون خانوم اصلا براش مهم نیست داره زندگیشو میکنه اما تو فکرت درگیره در صورتی که هیچ کار بدی نکردی پس اصلا به این چیزا توجه نکن جای شما بودم میگفتم واسه خانومی به سن شما هم خیلی زشته بخوای تو شخصیت بقیه دخالت کنه دمشو میذاشت رو کولش میرفت

دقیقا همه میخندن و چند نفرشون گفتند ما ازت خوشمون میاد و مخصوصا از خنده هات. یجوری میخندی آدم خندش م ...

از وقتی این موارد رو بهم گفت نابود شدم. خشکم زد. من مدتیه افسردگی شدید دارم و دارم میجنگم حالم رو خوب کنم. وقتی یکدفعه اینهارو بهم گفت دوباره قلب دردم شروع شد. خب مشخصه یک خانم ۳۰ ساله متوجه هست که زندگی رو باید با نشاط زندگی کنه تا حالش خوب باشه. آدمی نیست که حیا رو متوجه نشه. ساکت هم باشی میگند مشکل داری.

این خانوم همینقدر که اجازه داده به خودش تو شخصیت بقیه دخالت کنه تکلیفش مشخصه عزیزم هیچوقت هیچوقت هیچ ...

جلوی جمع گفت. خیلی خجالت کشیدم. خجالت میکشم جلسات بعدی رو برم. کلی هم پول دادم بابت کلاس.

فن بیان بزرگسالان

خوب دیگه اگه قراره شخصیت پر نفوذی داشته باشی نباید گرم بگیری زیاد البته به نظر من هر انسانی شخصیت و تیپ رفتاری خودشو داره و این جذابش می‌کنه اگه همه مثل هم باشن دنیا جای جذابی نیست.😁

از وقتی این موارد رو بهم گفت نابود شدم. خشکم زد. من مدتیه افسردگی شدید دارم و دارم میجنگم حالم رو خو ...

عزیزم من چهل سالمه با مشخصات شما محجبه هم هستم اما کودک درون باید فعال باشه چه معنی داره آدم شخصیت خودشو نادیده بگیره ایشونم شاید خواسته پولش حلال باشه و تغییری تو شما ایجاد کنه فکر نمی‌کنم آدمی که افسرده است نیاز به کلاس فن‌بیان داشته باشه لازمه بره کلاس راز شاد زیستن😁

عزیزم من چهل سالمه با مشخصات شما محجبه هم هستم اما کودک درون باید فعال باشه چه معنی داره آدم شخصیت خ ...

چی بگم. حرفم با اون دسته آدم های منتقد خشک هست. دنیا آنقدر ترسناک هست. ترسناکترش نکنیم. چقدر بی رحمانه قضاوت میکنیم. می تونست ویژگی های مثبت رو اول بگه و بعد انتقاد کنه. همینطوری میشه آدما خودکشی میکنند. چون دنیا رو برای بعضی ها ترسناکتر میکنیم.