2789
عنوان

آیفون 6

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 32 پست
من تاحالا فیلترشکنن پولی نگرفتم کلا واسه هیچی پول ندادم راه دور زدن همیشه هست😂

خب ب مام بگومهندس؟ شماآیفون6داری؟ 

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

ایفون ۶ داریم تو خونه افتاده کسی نگاهش نمیکنه خرابم نیستا 

خیلی از بازی ها نصب نمیشه برای همین دخترم سمتش نمیره

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ایفون ۶ که دیگه الان به دردی نمیخوره نه دوربینش خوبه اپدیت نداره توایران هم که فیلترن 

همون پولی که میخای بدی برای ایفون ۶ بده یه گوشی بهتر بگیر که حداقل دوربینش قابل قبول باشه

اگه از این کوچیکاس نه اما اما اکس یا اکس پلاسه صددرصد 

از لحاظ قیمت نمیگما

ولی من خودم ۶اکس پلاس دارم به صدتا سامسونگ و هواوی هر چیز دیگه می ارزه 

باگ نداره دوربینش عالیه 

هزار باز تاحالا از دستم افتاده 

درضمن ی بارم کامیون از روش رد شدع

من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏
اگه از این کوچیکاس نه اما اما اکس یا اکس پلاسه صددرصد  از لحاظ قیمت نمیگما ولی من خودم ۶اکس پ ...

🤣🤣🤣فقط رد شدن کامیونه

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 
بستگی داره  حافظه اش چنده؟  البته دیگه ۶ تقریبا قدیمی هست

حافظش 64

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

دوستان تا انلاینید میشه لوکیشن کسی رو از تو تل با پی ام دادن بهش پیدا کنیم یا نمیشه از تو تل؟

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 
خب ب مام بگومهندس؟ شماآیفون6داری؟ 

نه ایفون مدل بالاتر دارم

ولی ۶ دیگ اپدیت نمیشه خوب نیس 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
ایفون ۶ داریم تو خونه افتاده کسی نگاهش نمیکنه خرابم نیستا  خیلی از بازی ها نصب نمیشه برای همین ...

ای جان

نه ایفون مدل بالاتر دارم ولی ۶ دیگ اپدیت نمیشه خوب نیس 

مرسی