2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بگم چ سوتی دادم جلو ریسم 😵🥴🥴🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 16006 بازدید | 200 پست
آره دقیقا البته اگه فکرشون نره سمت پریود شک نکن فکرشون میره سمت اسهال😂

بخدا روم نمیشه بگم دل درد دارم صد درصد فکرشون میره سمت این😂

کاربر قدیمی 😁ده بار خودمو تعلیق کردم ولی دوباره اومدم 🤪دل کندن از نی نی سایت سخته🤧🤧😪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا عین منی تو چرا حرف هایی رو که تو دلم میگم اینقد بلند گفته میشه که اطرافیانم م ...

تف😂😂

اصلن از رفتار های خودم خیلی خجالت میکشم

تازه از این بدترم اتفاق افتاده 😬

کاربر قدیمی 😁ده بار خودمو تعلیق کردم ولی دوباره اومدم 🤪دل کندن از نی نی سایت سخته🤧🤧😪
دروغ نگو کلک          هعیییی خواهرم ما شانس نداریم هیچ پخی عاشق ما نمیشه ال ...

😂😂😂مگه خره عاشق خل چل مثل من بشه که مثل بچه ها دم با دقیقه سوتی میده 

این همه دختر با تیپ های سانتال مانتال پر عشوه ک براش عشوه میره رو ول کنه بچسبه ب من😂😂😂😂😂😂😆

واااااایییی نگو چییی بگووو   خودمم نمیدونم فازم چیه امروز کلا حالم خوش نی حالا بگو دیگه چی بود

باشه اگ حوصله داری میگم😂😂

واااااایییی نگو چییی بگووو   خودمم نمیدونم فازم چیه امروز کلا حالم خوش نی حالا بگو دیگه چی بود

دیروز اومده بود پیش میز من وایساده بود  بعد تو گوشیم

یه فایل کاری بود 

اینم گوشی من تو دستش بود داشت در مورد فایله میگفت

یه خودکارم تو دستش بود داشت با خودکارش میزد رو گوشیم

ب یه شماره مثلن اشاره میکرد 

منم خیلی رو گشیم حساسم نا خودآگاه برگشتم

اخیلی'بد با چشم غره'گفتم گوشینو خط خطی نکن😒😒

نمیدونم چطوری'از دهنم پرید

اونم شوکه برگشت یه لحظه نگام کرد

بعد زد زیر خنده😂😂

😂😂😂مگه خره عاشق خل چل مثل من بشه که مثل بچه ها دم با دقیقه سوتی میده  این همه دختر با تیپ ه ...

چرا اینجوری که تعریف میکنی باید خیلی رفتار باحال و کیوتی داشته باشی مگه کجاکار میکنی که این دختر با تیپ فلان و اینا نمیدونم چرا فاز مادربزرگم ورداشتتم همیشه هر چی میشه میگه نه خو ازدواج نکرده حتما قسمت تویه مامانجون قصاب ۵۰ ساله سر کوچه هم ازدواج نکرده پس قسمت منه میگه اون که  نه حالا بعضیا فرق میکنن بعضیا به این قسمت بعضیا دقت شود    

دیروز اومده بود پیش میز من وایساده بود  بعد تو گوشیم یه فایل کاری بود  اینم گوشی من تو د ...

واییییییییییی خدااا چقد باحالی تو دختر  میگم اصن کدوم شهرین بیا پیش خودم دقیقا منم اینقد بدم میاد مثلا بچه های فامیل میان بعد با قر و فر با اون ناخوناشون میزنن رو صفحه گوشی میخوام خفه شون کنم همون لحظه از بس رومخه  

چرا اینجوری که تعریف میکنی باید خیلی رفتار باحال و کیوتی داشته باشی مگه کجاکار میکنی که این ...

😂😂😂😂کاش واقعن کیوت باشه رفتارم از نظر اون 

ن خنگ بازی 

آخه دست خودم نیست یه کارهایی میکنم ک بعدش خیلی از خودم ناامید میشم

واییییییییییی خدااا چقد باحالی تو دختر   میگم اصن کدوم شهرین بیا پیش خودم دقیقا منم اینقد بدم ...

وایی منم رو گوشیم خیلی حساسم خیلی 

اینم بخاطر فایل های کاری  میاد تو گوشی من 

اصلن'انگار ن انگار شخصیه 😂😂😂

من دانشجوم'تو تهران   اینجا سر کارم میرم

😂😂😂😂کاش واقعن کیوت باشه رفتارم از نظر اون  ن خنگ بازی  آخه دست خودم نیست یه کارها ...

نه اصن به این چیزا زیاد فک نکن بیشتر به قسمت نیمه پر لیوان نگاه کن شاید رئیست همون موقع خندیده و ازش گذشته اصن مهم نیس بجاش حواستو بیشتر جمع کن