2777
2789
عنوان

کیا تاثیر خدا رو تو زندگیاشون دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار یه چیزی گم کرده بودم بعد دو ماه روی مبل خوابیده بودم داشتم گریه میکردم و تلویزیون نگاه میکردم گریه میکردم چون چیزی که گم کرده بودم خیلی حیاتی بود بحث آبروم وسط بود بعد به خدا گفتم خدای تو چجور خدایی هستی من فلان چیز رو گم کردم این همه به حرف تو کردم تو اینجوری آبروی منو میبری بعد کنترل تلویزیون افتاد داخل مبل (مبل ما از کنارش جا داره )بعد دستم رو کردم اونجا کنترل رو بردارم ،برداشتمش ولی کنترل نبود ،همون چیزی بود که گم کرده بودم😐باورت میشه ،خودم هنوز باورم نمیشه اون روز انگار من به خدا مستقیم وصل شدم سبحان الله 

اینقدر بهم گفت که حس میکنم از درون فرو ریختم نمیدونم چرا خدا کمکش نمیکنه

همه ی زندگی ها شبیه بهم نیس که .هر کسی یه جوری گرفتاره

امضا ندارم انگشت میزنم........گفتم برای موندنم دلیل بیار گفت بشین برنج خیس کردم ....همه دل میبردند اما تو جان میبردی.........اون موقع که ما خاص بودیم!شما یه هفته صبی بودی یه هفته ظهری
همه ی زندگی ها شبیه بهم نیس که .هر کسی یه جوری گرفتاره

خودم چی

خیلی حالم بد شده

نمیدونم چیو قبول دارم چیو ندارم 

همه چیو بهم قاطی کردم

خدا جونم شکرت که بچه سالم بهم دادی
اینقدر بهم گفت که حس میکنم از درون فرو ریختم نمیدونم چرا خدا کمکش نمیکنه

ببین عزیزم من نمیخوام برات سخنرانی کنم ولی چیزهایی هست که ما نمیدونیم که اگه بدونیم ذره ای از خدا گله و شکایت نمیکنیم،ولی مسئله اینجاست ما در جهل به سر میبریم در برابر علم خدا 

ولی اون چون میدونه چون به اسرار واقف هست به زاری و گریه ی ما توجهی نمیکنه،مثلا شما بچه رو میبری واکسن میزنی بچه با خودش میگه چی شد چرا منو اینجوری کردن هی گریه میکنه ولی تو که مادرش هستی در برابر واکسن زدن بچه صبر و تحمل میکنی چون میدونی این براش خوبه  

ببین عزیزم من نمیخوام برات سخنرانی کنم ولی چیزهایی هست که ما نمیدونیم که اگه بدونیم ذره ای از خدا گل ...

چجوری میشه خدا رو فهمید 

چجوری میشه خدا رو پیدا کرد

خدا جونم شکرت که بچه سالم بهم دادی
چجوری میشه خدا رو فهمید  چجوری میشه خدا رو پیدا کرد

به نظر من کسی وجود نداره که بتونه بفهمه خدا چیه، ولی اگه بخوای حس خودم رو بهت توضیح بدم با نشانه هایی که در دنیا برام قرار داده بهش حس پیدا کردم،وقتی به آسمون بالای سرم نگاه میکنم این همه عظمت رو نمیتونم درک کنم واقعا وحشت میکنم چون این خدا بی حد و اندازه قدرتمند و عجیبه جورایی ازش حساب میبرم و دنبال جلب توجه او هستم ،این حسی هست که به خدا دارم بااینکه ازش میترسم (از عظمتش)ولی همزمان به رحمتش امیدوارم چون این خدا که اینقدر به من لطف داشته منو از نیستی به هستی تبدیل کرده به من روح و عقل و جسم هدیه داده و توی دنیا منو این همه نعمت داده حتما در دنیای بعد هم رحمتش شامل حال من میشه 

خدا برای ما پیامبرانی آفرید که خودش رو به ما معرفی کنه در غیر این صورت انسان نمی فهمید که خدایی وجود داره و از لذت وجود خدا غافل میشد،

ولی در قرآن اشاره شده که انسان همواره در رنج و سختی هست که فکر میکنم مربوط به حیاط انسان در دنیا باشه از نظر خدا حتی یه کابوس شبانه برای انسان سختی هست و کفاره گناهان

2790
2778
2791
2779
2792