2777
2789
عنوان

جن زدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 22 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عنوانتو ترسناک نمیزدی چیزی ازت کم نمیشد...میگفتی باردارا نیان نه اینکه این عنوانو بزنی ادم از ترس سک ...

از ترس سکته میکنه😳🙄

برای چیزی که وجود نداره؟

من حامله بودم تنها تو تاریکی شبها فیلم ترسناک میدیدم یعنی من نرمال نیستم😐

اسی حتی پدرش رو نبردن دکتر مغز و اعصاب یا اعصاب و روان و همینطور روانپزشک اینا همشون نوعی بیماریه

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

میترسن میتونین درک کنین یان؟؟؟

نه خداییش نمیشه درک کرد😅

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

اکسیزوفرنی نداره؟

اسکیزوفرنی گلم

علامه طباطبایی میفرماید:

تشبيهی كه در آيه شريفه آمده مردم عقيده‏ای فاسد دارند و آن اين است كه ديوانگان در اثر آزار جن، ديوانه میشوند و چنين گفتاری از قرآن كريم هيچ عيبی ندارد برای اين كه صرفا خواسته است رباخوار را تشبيه به جن ‏زده كند.

و اما اين كه جن ‏زدگی اعتقاد درستی است يا نادرست؟

پس حقيقت معنای آيه اين است كه رفتار اين رباخواران، همانند رفتار ديوانگانی است كه شما مردم معتقديد در اثر آزار جن ديوانه شده ‏اند

و اما آيا اين اعتقاد درست است يا نادرست؟

بايد گفت: اعتقادی است نادرست و محال غير ممكن برای اين كه خدای تعالی عادل‏تر از آن است كه شيطان را بر عقل بنده مؤمنش مسلط فرمايد.

راهنمای تشخیصی دی‌اس‌ام-۵

نشان میدهد که ممکن است دربعضی فرهنگها، تغییر شخصیت افراد بر اثر عارضهٔ اختلال چند شخصیتی به عنوان تسخیرشدگی توسط شیاطین شناخته شود.

باور به مسخر شدن توسط شیطان این نگرانی را ایجاد کرده که ممکن است دسترسی بعضی بیماران روانی به خدمات درمانی به دلیل این نوع اعتقادات محدود شود.

به گفته محققان، برخی از بیماران روانی به‌خصوص افرادی که از بیماری شیزوفرنی رنج می‌برند از وجود جن‌ها یا وارد شدن آن‌ها به بدنشان سخن می‌گویند و بیشتر توهمات خود را به این موجودات نسبت می‌دهند. بر این اساس، برخی دانشمندان و محققان بر این نکته تاکید دارند که در بسیاری از فرهنگها جن‌زدگی نوعی بیماری روانی محسوب میشود و به جای جنگیر یا احضارکننده روح بهتر است به روان‌شناس مراجعه شود.

به گفته آنها، افرادی که از برخی بیماریهای روانی رنج میبرند موجوداتی را تحت عنوان جن میبینند که فکر میکنند بر وجود آن‌ها نفوذ میکنند و با کنترل رفتار و عقل به آنها یا دیگران آسیب میرسانند.

در مطالعه‌ای که رابطه بین نفوذ جن و بیماری روانی مد نظر بود 105 مقاله شامل 47 مورد بررسی شد

در این بررسی 66 درصد موارد از بیماری و مشکلات روانی رنج میبردند.

حدود نیمی از موارد به بیماری شیزوفرنی مبتلا بودند و سایرین نیز درگیر برخی از مشکلات روانی و عصبی بودند.

برخی از این محققین بر این باور هستند که تصور این افراد از جن درمان آنها را تحت‌الشعاع قرار میدهد و سبب میشود حتی پس از تشخیص بیماری روانی یا عصبی، بیمار به پزشک مراجعه نکند یا همکاری لازم را برای بهبود خود انجام ندهد.

وقتی فرد دچار علائم جن زدگی میشود، در ابتدا او را نزد پزشک روان شناس میبرند و در برخی موارد با انجام اسکنهای مغزی و آزمایشهای متعدد ریشه چنین رفتاری با مشکلات روحی و روانی همچون بیماری شیزوفرنی مرتبط میشود و میتوان باجلسات مشاوره و مصرف دارو این بیماری را مهار کرد.